• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lennujaamad tahaks rohkem lende

  RE Eesti Lennujaamad turundusdirektori Priit Jõerüüdi sõnul kinnitavad mõlemad direktorid, et Eesti ja Taani vahel peaks valitsema vaba lennundusrezhiim ning Estonian Air ja SAS peaksid saama piiranguteta oma lennutegevust korraldada.
  Jõerüüdi sõnul kinnitavad Mardo ja Boserup, et Tallinna--Kopenhaageni liinil on reisijate arv kasvanud keskmiselt 60 protsenti ning et lennukite täituvus liinil on äärmiselt kõrge, olles oktoobris keskmiselt 65 ja hommikustel lendudel 85 protsenti.
  AS Estonian Airi asepresident Toomas Leis ütles, et viimase aasta keskmine lendude täituvus on alla 50 protsendi.
  Leisi sõnul on ta taolisest ühiskirjast üllatunud, sest Tallinna lennujaamast keegi nendega ei konsulteerinud. Leisi sõnul on loomulik, et lennujaamad huvituvad kolmest lennust päevas Kopenhaagenisse. Tema sõnul püüavad mõlemad lennufirmad turgu laiendada, kuid seda ei saa teha riikidevahelisi lepinguid eirates kunstlikult, nagu SAS.
  SAS soovib ka edaspidi jätkata kahe Kopenhaageni-lennuga päevas, kuid Estonian Air ei ole sellega nõus, väites, et kui nemad 16. novembril lisavad kolmanda lennu, ei jätku reisijaid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Looduskivi on nägus ja vastupidav naturaalne materjal
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Eesti Energia viib Enefit Greeni börsile Lisatud intervjuu Aavo Kärmasega!
2016. aastast käima läinud projekt erastada riigile kuuluva Eesti Energia taastuvenergeetika tütarfirmast Enefit Green kuni 49 protsenti Tallinna börsil saab lõpuks teoks.
2016. aastast käima läinud projekt erastada riigile kuuluva Eesti Energia taastuvenergeetika tütarfirmast Enefit Green kuni 49 protsenti Tallinna börsil saab lõpuks teoks.