12. november 1996 kell 22:00

Office võimaldab märgatavat kokkuhoidu

Bürootöö tarkvarapaketi Office müügi põhiosa langeb eestikeelsele Office 95-le. Standardpaketti kuuluvaid tekstitöötlus-programmi Word, tabelarvutusprogrammi Excel, esitlusprogrammi PowerPoint ja ajahaldusprogrammi Schedule enamasti eraldi ostma ei hakata, sest üksikpaketid maksavad ligi 4000 krooni. Neljast programmist koosnev pakett maksab aga vaid veidi üle 5000 krooni. Kokkuhoid on Office'i ostmisel ilmne ja vähemteadlikele ostjatele soovitavad müüjad enamasti ka odavamat varianti.

Eestikeelset varianti eelistavad ostjad eelkõige odavuse ning ka õigekirjakontrolli ja emakeelse käsiraamatu olemasolu tõttu. Samas on eestikeelne pakett saadaval vaid diskettidel ja nii võib soosing langeda 500 krooni kallimale rahvusvahelisele variandile, mis on CD-l.

Hetkel kuum