• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  BMF avaldas oktoobrikuu teleuuringu

  Balti Meediateabe ASi (BMF) poolt oktoobris tehtud tele- ja raadioauditooriumi uuring näitab telekanalite vaadatavuse stabiliseerumist pärast suveperioodi.
  ETV osakaal teleri vaatamisele kulutatud ajast üle 12aastaste Eesti elanike hulgas oli oktoobris 24%, Kanal 2 osakaal 13% ja TV3 osakaal 17%. Vähemalt 15 minutit nädalas jälgis ETVd 941 000 inimest, Kanal 2 puhul oli nätaja 700 000 ja TV3 puhul 717 000 inimest. Alates 12aastaste eestlaste hulgas oli ETV osakaal 37%, Kanal 2 osakaal 17% ja TV 3 osakaal 26%.
  Mitte-eestlaste hulgas oli ETV osakaal 5%, Kanal 2 osakaal 8% ja TV3 osakaal 3%.
  Vaadatuim saade oli oktoobris ETV telemäng «Reisile sinuga», mis kogus 416 000 vaatajat, selle järgnes ETV peresari «Kodus ja võõrsil» (372 000 vaatajat) ja samal kanalil eetris olev telesari «Õnne 13» (351 000 vaatajat). 35 vaadatuima saate hulka mahtus viis saadet Kanal 2 programmist ja kolm saadet TV3 programmist, ülejäänud saated olid eetris ETV kanalil.
  Balti Meediateabe AS korraldas raadio- ja teleauditooriumi uuringu ajavahemikus 2.--29. oktoober. Küsitleti 2122 Eesti elanikku alates 12 eluaastast. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andrus Tamm: Narvas aitaksid luua töökohti ainult heanaaberlikud suhted
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ainult Dow Jones suutis nädalat alustada tõusuga
USA peamistest indeksitest vedas end üles poole ainult Dow, samas kui tehnoloogiasektor tiris allapoole nii Nasdaqi kui ka S&P 500 indeksit, vahendab Reuters.
USA peamistest indeksitest vedas end üles poole ainult Dow, samas kui tehnoloogiasektor tiris allapoole nii Nasdaqi kui ka S&P 500 indeksit, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: ärikinnisvara trendidest ja IT-sektori tööjõuprobleemidest
US Real Estate'i juhatuse esimehe Aavo Kokaga räägime ärikinnisvara trendidest ja sellest, kui oluline roll on COVIDiga võitluses ruumide ventilatsioonil.
US Real Estate'i juhatuse esimehe Aavo Kokaga räägime ärikinnisvara trendidest ja sellest, kui oluline roll on COVIDiga võitluses ruumide ventilatsioonil.
Sõõrumaa vaidlushimulisest Oliver Kruudast: nimetan seda sadomasoks
Urmas Sõõrumaa väldiks lõputuid vaidlusi, millesse on ennast mässinud temaga olümpiakomiteesse kuuluv, kohtutäiturite eest pakku läinud endine suurärimees Oliver Kruuda. Mida ta olukorrast arvab, rääkis Sõõrumaa väljaandele Gentleman.
Urmas Sõõrumaa väldiks lõputuid vaidlusi, millesse on ennast mässinud temaga olümpiakomiteesse kuuluv, kohtutäiturite eest pakku läinud endine suurärimees Oliver Kruuda. Mida ta olukorrast arvab, rääkis Sõõrumaa väljaandele Gentleman.