• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Fed tõstab intresse

  Dollari kurss liikus eile Euroopa turgudel allasuunas, alustades hommikul umbes 1,563 Saksa margalt (12,50 kroonilt) ja jõudes esialgu välja 1,553 marga ehk 12,42 kroonini. Endine USA föderaalreservi president Angell ütles eile, et föderaalreservi tõenäoline järgmine samm on dollari intresside tõstmine, aga see ei tarvitse juhtuda lähitulevikus. Euroopa Liit ja Jaapan on tervitanud dollari tugevnemist, mis vastab ka fundamentaalnäitajatele. Eile õhtul lõpetas dollar 12,40 krooni juures.
  Dollari langus DEMi suhtes kajastus DEM/FIM ja DEM/SEK ristkurssides. FIM odavnes umbes pool senti 2,674 ja SEK 1,5 senti 1,825 kroonini.
  Ühispanga aktsia langes Helsingis 0,02 marka 9,07ni, s.o 24,25 kroonini, käive oli 13 500 aktsiat.
  Rubla langus oli Moskvas kolm punkti kursini 5519 RUR/USD. Ametlik kurss on samuti 5519 RUR/USD. Rubla kaldkoridor interbank turul on praegu 5429--6029 RUR/USD.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Liina Laas: mida ettevõtjad väliseksperte palgates tegelikult kardavad?
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Disney toob Eestisse oma voogedastusteenuse
The Walt Disney Company voogedastusteenus Disney+ on alates suvest kättesaadav 42 uues riigis ja 11 territooriumil. Uute turgude hulgas on ka Eesti ja ülejäänud Baltikum.
The Walt Disney Company voogedastusteenus Disney+ on alates suvest kättesaadav 42 uues riigis ja 11 territooriumil. Uute turgude hulgas on ka Eesti ja ülejäänud Baltikum.
Eestlased ostlevad aina julgemalt e-poodides
Koroonapandeemia ajal on e-ostude maht hüppeliselt suurenenud, märgib Eesti Pank.
Koroonapandeemia ajal on e-ostude maht hüppeliselt suurenenud, märgib Eesti Pank.
Päikeseenergia tootjate arv kolmekordistus ja kasvab veelgi
Möödunud aastal kasvas taastuvatest allikatest toodetud elektrienergia maht üle 15 protsendi, suurima osa taastuvenergiast andsid biomass, biogaas ja jäätmed ligi 60 protsendiga, kõige kiiremini kasvas aga päikeseenergia tootmise maht ja tootjate arv, teatas Elering.
Möödunud aastal kasvas taastuvatest allikatest toodetud elektrienergia maht üle 15 protsendi, suurima osa taastuvenergiast andsid biomass, biogaas ja jäätmed ligi 60 protsendiga, kõige kiiremini kasvas aga päikeseenergia tootmise maht ja tootjate arv, teatas Elering.