• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Korvpallist

  Eesti korvpallis on arupidamise aeg. Kalevi kaotus Türgi autotehase meeskonnale lõpetas selleks aastaks Euroopa tasemel madinad, jättes palgalistele palluritele üksnes kodukamaral pusklemise võimaluse. Seetõttu tõusis tulipunkti Kalevi ühe suurema toetaja ASi Eesti Gaas peadirektori Aarne Saare kuu tagasi väljendatud mõte, et kui Kalev kaheksa tugevama hulka ei jõua, läheb toetussummade leidmine raskeks.
  «Rahakraane on vara sulgeda» -- nii pealkirjastas arvamusveeru Päevalehes korvpallikommentaator Deivil Tserp. Ta soovitab Eesti meeste korvpalli heast käekäigust huvitatud mõjuvõimsatel inimestel kiiresti mõttetalgud pidada, et kraanist kroone edasi tilguks. Sama meelt on ka rahastajad, kes ootavad korvpallijuhtidelt eesmärkide täpsustamist -- mida tahetakse saavutada ja millist rahakotti see nõuab.
  «Sel aastal oli suur võimalus, aga lootused ei täitunud,» tõdeb Aarne Saar. Samas on ilmselge, et toetussumma suurus oleneb eeskätt saavutuse tasemest.
  Seni on lõpuni arutamata, mis oli möödunud kolmapäeva õhtul peetud mängu kaotuse põhjus. Kas jäi puudu õnnest või ei olnud meeskond lihtsalt tol hetkel enamaks võimeline? Kui peab paika viimane, oleme oma piiritus optimismis üleliia lootnud.
  Õnn pidavat aga ühe rahvatarkuse järgi ikka tugevamaid soosima. Ja mitte ainult spordis. Ka äris on õnne vaja, aga edu või ebaedu üle laseb otsustada ainult tulemus.
  Kalevi selle aasta alla 10 miljoni kroonisele eelarvele pani õla alla ligi poolsada firmat. Ära ei kao keegi, aga kardan, et summad tuleval aastal vähenevad, lausus Aarne Saar pärast hooaja tähtsaima mängu kaotamist. Eesti liiga mängudes ei ole vaja kulutada suuri summasid profimängijatele, tõdeb mees, kes sponsorsumma maksmist firma omanikele tõestama peab.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Mandre: terviseedendus saagu lähtekohaks
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Börs: Nasdaqi indeks langes korrektsiooni
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Rakveret juhib koroonasse nakatunud linnapea ja Jaak Roosaare avaldab tänavused plaanid
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Kallas lubas kaaluda ettevõtete võrgutasude vähendamist ja hinnalae seadmist
Koalitsioonipartneriga peetavate läbirääkimistega rappa jooksnud Reformierakonna juht ja peaminister Kaja Kallas lubas teisipäeval siiski kaasa mõelda uute toetuste kehtestamisele.
Koalitsioonipartneriga peetavate läbirääkimistega rappa jooksnud Reformierakonna juht ja peaminister Kaja Kallas lubas teisipäeval siiski kaasa mõelda uute toetuste kehtestamisele.