25. märts 1997 kell 22:00

Telepankurite ja tarkvaratootjate koostöö

Olukord, kus telepanganduse teeneid kasutav raamatupidaja peab ettevõtte pangakonto väljavõtted käsitsi raamatupidamisprogrammi sisestama, leiab õige pea lahenduse. Sel aastal hoolega ümarlauanõupidamisi korraldanud majandustarkvarafirmad on jõudnud ka koostöö esimeste viljadeni. Eilse ÄP andmetel on majandustarkvarafirmadel pangaliiduga koostöös ühtlustamisel maksekorralduste koostamine ja konto väljavõtte elektroonilise formaadi väljatöötamine. Koostööst saab kasu eelkõige klient -- raamatupidamisprogrammi ja telepanganduse kasutaja. Viitenumbreid kasutades oleks võimalik lisaks senisele telepanga automaatsele toetusele välja minevate maksekorralduste osas, ka pangakontole laekuva raha automaatne sisselugemine arvetele.

Hetkel kuum