• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kristiine Keskus ostis lihakombinaadi hooned

  Kristiine Keskus kavatseb ostetud ruumidesse rajada polüfunktsionaalse kompleksi koos kaubandus-, büroo- ning tööstuspindadega.
  Kristiine Keskuse ASi juhatuse esimees Margus Reinsalu ei soovinud ostu enne esmaspäeva kommenteerida.
  Tallinna lihatööstuse pankrotihalduri Mati Merimaa sõnul on pankrotihaldurid müünud veel tööstuse seadmeid kokku 4,5 miljoni krooni eest.
  Müüdud vara eest on oma võlanõude saanud rahuldada Eesti Ühispank, kellele tööstus võlgnes 9--10 miljonit krooni. Raha laekumist kinnitasid nii Ühispanga asepresident Ott Karolin kui ka riskikapitali osakonna juhataja Guido Gritsenko.
  Praegu ootavad veel müüki Tallinna lihatööstusele kuulunud 30 000 ruutmeetril asuvad laod Suur-Sõjamäel, mis on panditud ühele Taani firmale 1,9 miljoni krooni eest. Müümata on ka paar lihatööstuse loomade varumispunkti väljaspool Tallinna.
  Peterburi tee ääres asuva amortiseerunud kinnistu ostnud Kristiine Keskuse ASi käive oli 1996. aastal 57,8 mln krooni. Kristiine Keskuse valduses on ka Hansapanga krunt Tallinna kesklinnas ja pooleliolev Pärnu mudaravila koos maaga.
  Tallinna lihatööstus läks pankrotti eelmise aasta augustis, jäädes võlgu 25 miljonit krooni. Pankrotihaldurite sõnul ei õnnestu kõiki võlgu vara müügist katta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kinnisvara areneb – tahaks ka sellest osa
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Venipak avab Eestis kaks uut pakisorteerimise keskust
Venipak kavatseb Eestis investeerida 200 000 eurot, avada kaks uut pakkide sorteerimiskeskust Türil ja Viljandis.
Venipak kavatseb Eestis investeerida 200 000 eurot, avada kaks uut pakkide sorteerimiskeskust Türil ja Viljandis.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.