• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kristiine Keskus ostis lihakombinaadi hooned

  Kristiine Keskus kavatseb ostetud ruumidesse rajada polüfunktsionaalse kompleksi koos kaubandus-, büroo- ning tööstuspindadega.
  Kristiine Keskuse ASi juhatuse esimees Margus Reinsalu ei soovinud ostu enne esmaspäeva kommenteerida.
  Tallinna lihatööstuse pankrotihalduri Mati Merimaa sõnul on pankrotihaldurid müünud veel tööstuse seadmeid kokku 4,5 miljoni krooni eest.
  Müüdud vara eest on oma võlanõude saanud rahuldada Eesti Ühispank, kellele tööstus võlgnes 9--10 miljonit krooni. Raha laekumist kinnitasid nii Ühispanga asepresident Ott Karolin kui ka riskikapitali osakonna juhataja Guido Gritsenko.
  Praegu ootavad veel müüki Tallinna lihatööstusele kuulunud 30 000 ruutmeetril asuvad laod Suur-Sõjamäel, mis on panditud ühele Taani firmale 1,9 miljoni krooni eest. Müümata on ka paar lihatööstuse loomade varumispunkti väljaspool Tallinna.
  Peterburi tee ääres asuva amortiseerunud kinnistu ostnud Kristiine Keskuse ASi käive oli 1996. aastal 57,8 mln krooni. Kristiine Keskuse valduses on ka Hansapanga krunt Tallinna kesklinnas ja pooleliolev Pärnu mudaravila koos maaga.
  Tallinna lihatööstus läks pankrotti eelmise aasta augustis, jäädes võlgu 25 miljonit krooni. Pankrotihaldurite sõnul ei õnnestu kõiki võlgu vara müügist katta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
USA aktsiate pika mõõnaperioodi lõpetas rallinädal
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sunly juht ametnikele: otsustage ja kaitske otsuseid ka kohtus, aga lõpetage venitamine
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Venemaa autovedajad virelevad siseturul
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.