• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Marati aktsionärid nõustusid juhatusega

  1991. aastal emiteeritud eelisaktsiaid on ligi kuus tuhat. Nende omanikud on aktsiate väljastamise ajal firmas töötanud inimesed. Marati juhataja Guido Viik kinnitas, et üldkoosolek möödus kiiresti, sest aktsionärid toetasid juhatuse ettepanekuid.
  Guido Viigi sõnul ei ole Marati aktsionärid seni aktsiate Tallinna väärtpaberibörsil noteerimist arutanud. «Käesoleva aasta jooksul Marat börsile ei lähe,» teatas ta. «Mitteametlikult on siiski börsile viimist arutatud ja silmad hoiame lahti igal juhul,» märkis Viik.
  Kahe viimase aasta kahjum ei ole Viigi väitel peamine põhjus, miks Marat börsile ei pürgi. «Aga üks kindlasti,» lisas ta. «Peamine on siiski aktsionäride tahe,» tõdes Viik.
  Aktsionäride üldkoosolek kinnitas ka Marati eelmise aasta majandustulemused. Marati Grupi eelmise aasta müügikäive oli 155 miljonit krooni. Kasum oli 1,1 miljonit krooni, ent erakorraliste kuludena maha kantud 4,7 miljoni krooni tõttu jäi kahjumiks 4,2 miljonit krooni.
  Erakorraline kahjum tekkis Marati osalusega Saksa partnerist usaldusühingu Walter Bitzer KG maksejõuetusest.
  KND Marati aktsiakapital on 2,4 miljonit krooni. Firmal on üle kahe tuhande eraisikust aktsionäri. Suurima osalus on KND Marati endisel direktoril Ants Kapralil, kellele kuulub 5,4 protsenti aktsiakapitalist. 50,9 protsenti aktsiakapitalist kuulub 25-le eraisikule, kellest 19 on KND Marati asutajaliikmed.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tanel Kandle: auk preservatiivi, sott näkku
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Baltic Horizon kasvatas renditulu Fond loob oma tagasiostuprogrammi
Tallinna börsil noteeritud Baltic Horizon Fond tegi teatavaks osakuomanike korralise üldkoosoleku ja fondi osaku värskeima puhasväärtuse.
Tallinna börsil noteeritud Baltic Horizon Fond tegi teatavaks osakuomanike korralise üldkoosoleku ja fondi osaku värskeima puhasväärtuse.
Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Eesti puitmajatootjatele terendab Ukrainas suur tööots
Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt ning majandus- ja taristuminister Taavi Aas kohtusid eile Ukraina Ülemraada liikmete ja Žõtomõri delegatsiooniga, et arutada oblasti ülesehitamist ning seda, kuidas Eesti saaks sellesse panustada, teatas majandusministeerium.
Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt ning majandus- ja taristuminister Taavi Aas kohtusid eile Ukraina Ülemraada liikmete ja Žõtomõri delegatsiooniga, et arutada oblasti ülesehitamist ning seda, kuidas Eesti saaks sellesse panustada, teatas majandusministeerium.
Renault' lahkumise järel vuravad Moskva tehasest välja Moskvitšid
Moskva linnapea Sergei Sobjanin teatas, et Venemaa pealinn võtab seal asuva Renault' tehase üle ja see hakkab tootma Moskvitši kaubamärgiga autosid.
Moskva linnapea Sergei Sobjanin teatas, et Venemaa pealinn võtab seal asuva Renault' tehase üle ja see hakkab tootma Moskvitši kaubamärgiga autosid.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.