• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hüvitusfondi kasum kasvas aprillis 10,5 miljoni võrra

  Hüvitusfondi aprilli majandustegevuse tulem ehk fondi kasum oli 10,5 miljonit krooni, mis viis esimese nelja kuu tulemi 52,4 miljoni kroonini.
  Fondi aprilli kogutulud olid 17,5 miljonit krooni, millest intressitulud moodustasid 9,8 miljonit ja tulu investeeringutelt 7,3 miljonit krooni. Sama perioodi kulud moodustasid seitse miljonit krooni.
  Hüvitusfondi bilansimaht oli aprilli lõpus 1,318 miljardit krooni. Kuuga suurenes bilansimaht 109 miljoni krooni võrra ehk üheksa protsenti. Esimese nelja kuuga on bilansimaht kasvanud 22,6 protsenti, teatas fond. Bilansi aktivates kasvasid aprillis nõuded ja laenud krediidiasutustele 17,2 mln krooni võrra, moodustades kuu lõpuks 189,8 mln krooni.
  Nõuded ja laenud klientidele kasvasid 25 miljoni krooni võrra, suurenedes kokku 869 miljoni kroonini.
  Hüvitusfondi investeeringud kasvasid aprillis 51,1 miljoni krooni võrra peamiselt börsil noteeritud aktsiate arvel.
  Investeeringute kogumaht oli aprilli lõpu seisuga 202,8 miljonit krooni.
  Bilansi passivas suurenesid aprillis 84,1 miljoni krooni võrra võlad krediidiasutustele, ulatudes kuu lõpul 298,7 miljoni kroonini.
  Hüvitusfondi netoväärtus kasvas aprillikuus kasumi ja erastamisest laekunud raha arvel 23,3 miljoni krooni võrra ning moodustas kuu lõpuks 732,8 miljonit krooni. BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Nafta hind pöördus uuesti langusesse
Nafta hinnad kukuvad täna koos ülejäänud finantsturgudega, sest kahtluse alla on seatud praeguste vaktsiinide efektiivsus omikrontüve vastu, vahendab Reuters.
Nafta hinnad kukuvad täna koos ülejäänud finantsturgudega, sest kahtluse alla on seatud praeguste vaktsiinide efektiivsus omikrontüve vastu, vahendab Reuters.
Elektrilevi tõstab hindu
Riiklik jaotusvõrguettevõte Elektrilevi tõstab alates 1. märtsist 3 protsenti võrgutasu, see tõuseb 3 sendilt kilovatt tunni eest 3,1 sendile (31,4 eurole megavatt-tunni eest).
Riiklik jaotusvõrguettevõte Elektrilevi tõstab alates 1. märtsist 3 protsenti võrgutasu, see tõuseb 3 sendilt kilovatt tunni eest 3,1 sendile (31,4 eurole megavatt-tunni eest).
Lääne-Viru suurpõllumehe seakasvatuse pankrotipessa jäi 1,22 miljonit eurot
Kohus lõpetas aasta põllumehe tiitliga pärjatud Lääne-Virumaa põllumajandusettevõtja Indrek Klammeri OÜ Kupna Mõis pankrotimenetluse lõpparuande kinnitamisega, seakasvatusega tegelenud ettevõtte võlausaldajatel jäi kokku saamata 1,22 miljonit eurot.
Kohus lõpetas aasta põllumehe tiitliga pärjatud Lääne-Virumaa põllumajandusettevõtja Indrek Klammeri OÜ Kupna Mõis pankrotimenetluse lõpparuande kinnitamisega, seakasvatusega tegelenud ettevõtte võlausaldajatel jäi kokku saamata 1,22 miljonit eurot.