• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Saku peab vabaturult lahkuma

  Noteerimiskomisjoni viimaste päevade otsused saavad tõenäoliselt järgmisel esmaspäeval esimese konkreetse tagajärje -- börsi vabaturul peatatakse kauplemine Saku õlletehase aktsiaga. See oleks esimene juhus, kus börs väikeinvestorite huvidest lähtuvalt otsustaks keelata aktsiaga kauplemise börsisüsteemis.
  Börsi taolist otsust tuleb igati kiita, sest ettevõttel, kes ei saa aru aktsiate börsil kauplemisega kaasnevate kohustuste vajalikkusest, pole mõtet oma aktsiaid börsil ka hoida. Teisest küljest võetuna jäävad Saku õlletehase väikeaktsionärid nüüd veelgi vähem kaitstuks.
  Vaadates Saku õlletehase aktsia käibeid viimasel ajal (päevakäive suuremalt jaolt alla 100 000 kr), võib nentida, et tegemist pole investorite meelisaktsiaga. Ometi on ettevõttel lisaks Baltic Beverages Holdingule (75% aktsiate omanik) üle 6000 väikeaktsionäri, kes võivad asuda oma aktsiaid müüma. Niigi madalale kukkunud hinda võib see veelgi langetada. Reedel oli aktsia sulgemishind vabaturul 38 kr.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.