• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ookeani eksjuht kahtluse all

  Majanduspolitsei kahtlustab pankrotistunud riigiaktsiaseltsi Ookean endist laevastikudirektorit Aksel Siimeri kümnete miljonite kroonide riisumises.
  Eile algatas majanduspolitsei Siimeri vastu kriminaalasja, kahtlustades teda ametiseisundi kuritarvitamises ja riisumises.
  Siseminister Robert Lepiksoni sõnul kahtlustab politsei Siimerit üheksa riigile kuulunud laeva müümises alla bilansilise omahinna. Lepikson ütles esile riigikogus esinedes, et Siimer võis sellelt tehingult teenida 23 miljonit krooni.
  Majanduspolitsei sai materjalid võimalike kuritarvituste kohta Ookeanis 20. mail. Ookeani endist juhtkonda kahtlustatakse riigiaktsiaseltsi vara müümises alla omahinna, väidetavalt omandasid firma endised juhid nõnda miljoneid kroone.
  Majanduspolitseile esitatud informatsioon tugineb RASi Ookean pankrotihaldurite teabele.
  Märtsis kaitsesid pankrotistunud kalatööstusettevõtte RAS Ookean võlausaldajad nõudeid 336,9 miljoni krooni eest ehk poole vähem, kui neid oli esitatud. Kokku esitasid kreeditorid Ookeani vastu üle 3500 nõude summas 675,5 miljonit krooni.
  Kohtuvaidlustesse takerdunud pankrotiprotsess on kestnud poolteist aastat. BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hirm kalli jõuluprae ees on pigem vaataja silmades
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.