• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  6. juuni 1992

  Nädala ärimehe rubriigis ilmus intervjuu ehitusfirma Sado juhi Aivar Vainolaga, kes rääkis, et loodab Kuressaarde rajada kivikeskuse, mis nõustab kõik kliente ja äripartnereid, kes tunnevad huvi dolomiidi vastu. Sado eesmärk on luua üle Eesti oma ehitusvõrk, kuhu kuuluvad kohalikud ehituskontorid oleksid iseseisvad juriidilised isikud.
  Eesti Panga nõukogu võttis vastu otsuse, mis puudutab pankadevahelise arveldamise 48tunnist kohustuslikku tähtaega. Eesti pangad on nüüd kohustatud klientidelt saadud arveldusdokumentidele märkima nende vastuvõtu kuupäeva, et dokumentide liikumise aeg oleks täpselt fikseeritud. Raha peab maksjalt saajale laekuma kahe tööpäeva jooksul. Kui neid nõudeid ei täideta, tuleb pangal maksta viivist 0,5 protsenti ülekantavast summast iga viivitatud päeva eest.
  Eestis viibib rahvusvahelise valuutafondi esindus. Püütakse saada ettekujutust meie majanduse üldolukorrast ja tutvutakse viimaste aastate majandusstatistikaga, samuti rahareformi ettevalmistuse käiguga. Visiit on seotud Eestile laenu andmisega.
  Ööl vastu 5. juunit korraldas Tallinna politsei kontrolloperatsiooni Tallinna lähedal asuvas restoranis Põdramaja. ASile Ventri kuuluval restoranil puudus tegutsemise ja alkoholimüügi luba, samuti palgalehed. Personali hulgas oli ka alaealisi, nendest kaks tütarlast olid ka külastajate hulgas.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.