• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  6. juuni 1992

  Nädala ärimehe rubriigis ilmus intervjuu ehitusfirma Sado juhi Aivar Vainolaga, kes rääkis, et loodab Kuressaarde rajada kivikeskuse, mis nõustab kõik kliente ja äripartnereid, kes tunnevad huvi dolomiidi vastu. Sado eesmärk on luua üle Eesti oma ehitusvõrk, kuhu kuuluvad kohalikud ehituskontorid oleksid iseseisvad juriidilised isikud.
  Eesti Panga nõukogu võttis vastu otsuse, mis puudutab pankadevahelise arveldamise 48tunnist kohustuslikku tähtaega. Eesti pangad on nüüd kohustatud klientidelt saadud arveldusdokumentidele märkima nende vastuvõtu kuupäeva, et dokumentide liikumise aeg oleks täpselt fikseeritud. Raha peab maksjalt saajale laekuma kahe tööpäeva jooksul. Kui neid nõudeid ei täideta, tuleb pangal maksta viivist 0,5 protsenti ülekantavast summast iga viivitatud päeva eest.
  Eestis viibib rahvusvahelise valuutafondi esindus. Püütakse saada ettekujutust meie majanduse üldolukorrast ja tutvutakse viimaste aastate majandusstatistikaga, samuti rahareformi ettevalmistuse käiguga. Visiit on seotud Eestile laenu andmisega.
  Ööl vastu 5. juunit korraldas Tallinna politsei kontrolloperatsiooni Tallinna lähedal asuvas restoranis Põdramaja. ASile Ventri kuuluval restoranil puudus tegutsemise ja alkoholimüügi luba, samuti palgalehed. Personali hulgas oli ka alaealisi, nendest kaks tütarlast olid ka külastajate hulgas.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Coopi äripanganduse juht: kiire kohanemisvõime aitab Eesti ettevõtjatel “täiusliku tormi” üle elada
Tänavu esimeses kvartalis Eesti ja Euroopa majandust tabanud niinnimetatud täiuslik torm tõi kaasa korraliku ehmatuse. Samas näitavad kõik praegused märgid, et Eesti ettevõtjad on kiired kohanejad ning ka seekordse kriisi mõju jääb kardetust tagasihoidlikumaks, kirjutab Coop Panga äripanganduse juht Arko Kurtmann.
Tänavu esimeses kvartalis Eesti ja Euroopa majandust tabanud niinnimetatud täiuslik torm tõi kaasa korraliku ehmatuse. Samas näitavad kõik praegused märgid, et Eesti ettevõtjad on kiired kohanejad ning ka seekordse kriisi mõju jääb kardetust tagasihoidlikumaks, kirjutab Coop Panga äripanganduse juht Arko Kurtmann.
Twitteri aktsionäride koosolek võib lõppeda pauguga
Kolmapäevasel Twitteri aktsionäride koosolekul võib oodata "ilutulestikku" Tesla tegevjuhi Elon Muski ja Twitteri juhatuse vahel.
Kolmapäevasel Twitteri aktsionäride koosolekul võib oodata "ilutulestikku" Tesla tegevjuhi Elon Muski ja Twitteri juhatuse vahel.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Raadiohommikus: taristuehitusest investeerimise ja restoraniärini
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis annavad tooni kinnisvara, julgeoleku, investeerimise, restoraniäri ja ehitusega seotud teemad.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis annavad tooni kinnisvara, julgeoleku, investeerimise, restoraniäri ja ehitusega seotud teemad.
Soome suurim maasikakasvataja palkab ukrainlaste asemele tailased
Soome suurim maasikakasvataja Koivistoinen Mansikkapaikka, mis on varasematel aastatel tuginenud Ukraina tööjõule, kasutab sel suvel Tai marjakorjajaid.
Soome suurim maasikakasvataja Koivistoinen Mansikkapaikka, mis on varasematel aastatel tuginenud Ukraina tööjõule, kasutab sel suvel Tai marjakorjajaid.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.