• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Aerofloti aktsia kurss tõuseb Moskva börsil

  Eelmisel aastal kõikus Aerofloti aktsia, mis ei olnud noteeritud Moskva börsil, vaid millega maaklerid tegid mitteametlikke tehinguid, 20 ja 35 dollari vahel. Kuid kevadel hakkas selle hind äkitselt tõusma ja jõudis sel nädalal 122 dollarini. Ühtlasi tähendab see, et tema turuväärtus on poole aastaga suurenenud 882 miljonilt Eesti kroonilt 4,86 miljardile kroonile.
  Moskva maaklerifirma CentreInvest esindaja James Fenkner prognoosib, et Aerofloti aktsial tõusuruumi jätkub, sest selle p/e suhe on 19 ehk sama palju kui naftafirma Lukoilil jt Vene juhtivatel ettevõtetel.
  Aerofloti aktsia kursi tõus on ülimalt kasulik Aerofloti töötajatele, kes 1993. a, kui Aeroflot muudeti aktsiaseltsiks, said endale 49% aktsiatest. Ülejäänud aktsiad jäävad riigi kätte kuni aastani 1999.
  Boriss Jeltsini väimees Valeri Okulov, kellest hiljuti sai Aerofloti peadirektor, on öelnud, et firma püüab takistada töötajatel aktsiate edasimüüki, et need ei satuks välismaiste portfelliinvesteerijate kätte.
  Aeroflot näib toibuvat viimaste aastate kriisist, kuna 1995. a 1,26 miljardi Eesti krooni suurusest kahjumist jõuti mullu 288miljonilisse kasumisse.
  Selle aasta lõpupoole tahab Aeroflot müüa oma aktsiaid Ameerika hoiukviitungite (ADR) kaudu. Samuti on ta teinud suure rahvusvahelise laenu, et osta uusi Boeingu ja ILi lennukeid. DI
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Skandaalne Theranos kulutas vilepuhuja jälitamisele 150 000 dollarit
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.