• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Aerofloti aktsia kurss tõuseb Moskva börsil

  Eelmisel aastal kõikus Aerofloti aktsia, mis ei olnud noteeritud Moskva börsil, vaid millega maaklerid tegid mitteametlikke tehinguid, 20 ja 35 dollari vahel. Kuid kevadel hakkas selle hind äkitselt tõusma ja jõudis sel nädalal 122 dollarini. Ühtlasi tähendab see, et tema turuväärtus on poole aastaga suurenenud 882 miljonilt Eesti kroonilt 4,86 miljardile kroonile.
  Moskva maaklerifirma CentreInvest esindaja James Fenkner prognoosib, et Aerofloti aktsial tõusuruumi jätkub, sest selle p/e suhe on 19 ehk sama palju kui naftafirma Lukoilil jt Vene juhtivatel ettevõtetel.
  Aerofloti aktsia kursi tõus on ülimalt kasulik Aerofloti töötajatele, kes 1993. a, kui Aeroflot muudeti aktsiaseltsiks, said endale 49% aktsiatest. Ülejäänud aktsiad jäävad riigi kätte kuni aastani 1999.
  Boriss Jeltsini väimees Valeri Okulov, kellest hiljuti sai Aerofloti peadirektor, on öelnud, et firma püüab takistada töötajatel aktsiate edasimüüki, et need ei satuks välismaiste portfelliinvesteerijate kätte.
  Aeroflot näib toibuvat viimaste aastate kriisist, kuna 1995. a 1,26 miljardi Eesti krooni suurusest kahjumist jõuti mullu 288miljonilisse kasumisse.
  Selle aasta lõpupoole tahab Aeroflot müüa oma aktsiaid Ameerika hoiukviitungite (ADR) kaudu. Samuti on ta teinud suure rahvusvahelise laenu, et osta uusi Boeingu ja ILi lennukeid. DI
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Snaige küsib kahjumi katteks aktsionäridelt miljon eurot
Snaige kutsus kokku erakorralise aktsionäride koosoleku kahjumi katmise ja firma restruktureerimise arutamiseks; aktsionäridelt vajatakse lisaraha miljon eurot.
Snaige kutsus kokku erakorralise aktsionäride koosoleku kahjumi katmise ja firma restruktureerimise arutamiseks; aktsionäridelt vajatakse lisaraha miljon eurot.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Analüüs: liigume elatustaseme poolest tagasi 2019. aastasse
Palgakasv jätkus esimeses kvartalis hoogsas tempos - keskmine brutokuupalk kerkis aastaga 8 protsendi võrra -, hinnad aga tõusid sellest ikkagi kaks korda kiiremini, kommenteerib Swedbanki vanemökonomist Liis Elmik.
Palgakasv jätkus esimeses kvartalis hoogsas tempos - keskmine brutokuupalk kerkis aastaga 8 protsendi võrra -, hinnad aga tõusid sellest ikkagi kaks korda kiiremini, kommenteerib Swedbanki vanemökonomist Liis Elmik.
Eesti ehtetootja suurendas kasumit ja võttis dividendi
Eesti ehtetootja Juveel, kellest grammike üle poole kuulub küll soomlastele, kasvatas eelmisel aastal viiendiku võrra käivet ja poole võrra kasumit ja maksis omanikele üle poole miljoni euro dividendi.
Eesti ehtetootja Juveel, kellest grammike üle poole kuulub küll soomlastele, kasvatas eelmisel aastal viiendiku võrra käivet ja poole võrra kasumit ja maksis omanikele üle poole miljoni euro dividendi.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.