• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vilniuse börsil üle kahe nädala taas tõus

  Kogu nädala jooksul oli Olainfarm ainus huvipakkuv väärtpaber Riia börsil. Nii ka reedel. Taas suurim käive ja hind uuesti 2,09 peal. Usutavasti läheb lugu sel nädalal edasi, kuna reede õhtul avaldas Olainfarm uue I kvartali kasumi -- 500 000 latti -- ning see võib hinna uuesti üles viia.
  Muudest väärtpaberitest kaubeldi enam Unibankaga, mis kaotas 11 santiimi 3,22 latini. Börsi kogukäive oli 70 000 latti ja Saule indeks langes 1,72%.
  Vilniuse börsil oli üle hulga aja tõusupäev. Eilne tõusukolmik Hermis-Merelaevandus-Kalnapilis suutis turu enda järel üles vedada ning Litin-A päevamuutus oli +1,31%. Käive jäi siiski napiks 390 000. Maaklerite kommentaarid olid kohe optimistlikumad ka tuleviku suhtes.
  «Kellele on vaja Altai Telekomi, kui võib võtta AT&T!» oli Vene maaklerite reedene nukker kommentaar . Kauplemine oli tagasihoidlik (käive vaid 20 mln USDd), kuna välisinvestoritel oli koduski piisavalt tegemist. RTS-indeks tõusis õhtuks 364,78ni ehk 0,23% (nädala muutus +1,06%). Enim kaubeldi Tatnefti ja Lukoili aktsiatega.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.