17. juuli 1997 kell 22:00

Sulg sappa ja solk selga

See, kuidas riiki üles ehitama ja kaitsma seatud mehed üksteisele pasunasse sõidavad, teineteist solgiga üle kallavad ja igal võimalikul juhul ligimesele allapoole vööd virutavad, ületab igasuguse terve mõistuse piiri.

Kõige kurvemad tunduvad lood olevat siseministeeriumis, eriti politseis, kus edevad mehepojad on jätnud oma ametikohustused ja viidavad aega sellega, et oma endisi ja praegusi kolleege päevalehtede vahendusel võimalikult halvast küljest näidata.

Kuidas muudmoodi nimetada eilses Postimehes ilmunud Tallinna ekspolitseiprefekti Aivar Toompere pihtimusi ja siseminister Robert Lepiksoni varasemaid lahmivaid ridasid hämara mineviku seletamise teemal.

Aga keda huvitavad ametnike isiklikud läbielamised, kui oma põhikohustused on nad jätnud unarusse. Hakake parem tööle, mehed!

Hetkel kuum