• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eesti Kaugotsing muudab piiparside kahepoolseks

  Eesti Kaugotsing pakub piiparside kasutajatele uut teenust, kus andmeside on kahepoolne. Pixcode 4 on Eesti Kaugotsingu raadiosidevõrgus toimiv häiresaatja, mis valvab maja, suvilat, autot või bürood. Valvataval objektil toimuvast häirest saab omanik teate oma piiparile või mobiiltelefonile 10--30 sekundi jooksul. Samaaegselt on võimalik see info edastada ka turvafirmasse. Pixcode'i omanik saab Kaugotsingu sidevõrgu kaudu anda omapoolse korralduse, näiteks videosüsteemi sisselülitamiseks, küttekeha temperatuuri reguleerimiseks, auto seiskamiseks.
  Hetkel on Pixcode 4 kasutamine võimalik 45 km raadiuses Tallinna ümbruses, 1998. aastast on teenus kättesaadav kogu Eestis.
  Teisel piiparside operaatoril Baltcomil on sarnane teenus koostöös turvafirmaga ESS, kus valveseadmelt saabunud häire edastatakse piiparile. Baltcomi esindaja ei näe kahepoolsele sidele Eestis veel piisavalt turgu. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
USA sätib plaani, et takistada Venemaa sissetungi Ukrainasse
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Hiina eemaldas Leedu oma tollisüsteemist
Leedu ettevõtjad ei saa oma kaupa Hiinas deklareerida, sest Hiina on Leedu oma tollisüsteemist alates detsembrist välja arvanud, kirjutab Dienas Bizness.
Leedu ettevõtjad ei saa oma kaupa Hiinas deklareerida, sest Hiina on Leedu oma tollisüsteemist alates detsembrist välja arvanud, kirjutab Dienas Bizness.