• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  «Uinuva kaunitari» etendused on efektsed

  Estonia teatris 26. septembril, 2. oktoobril kell 19 (3 vaatust ja proloog)
  Charles Perrault' muinasjutu ainetel loodud ballett «Uinuv kaunitar» kuulub vaieldamatult maailma balletiklassikasse. Estonias varem kahel korral lavastatud balleti peakangelasi etendavad septembri etendustel Aeg Oks ja Toomas Edur, lavastaja on Enn Suve, dirigent Jüri Alperten.
  - vaataja
  Olen suur teatriskäija ja eelistan klassikalist ooperit ja balletti. «Uinuv kaunitar» oli väga kena. Mäletan ka eelmist lavastust. Praegune tundus tihedam ja efektsem. Tore, et õnnestus näha Age Oksa ja Toomas Edurit, kes tantsisid tõesti hästi. Samas ei saa öelda, et teised peajagu kehvemad oleksid olnud. Lavakujundus ja kostüümid olid fantastilised. Õnneks on näha, et vaesuse aeg hakkab ümber saama.
  - vaataja
  «Uinuv kaunitar» jättis hea mulje. Ehkki Age Oksa ja Toomas Edurit on juba palju kiidetud, pean tunnistama, et tegemist oli erakordse professionaalsusega, millele on tõenäoliselt kaasa aidanud töökogemus välismaal. Kogu etendus jättis tervikliku mulje, miski ei logisenud. Kostüümid ja lavakujundus meeldisid. Ainsa naljaka asjana mõjus kärulaadne moodustis, mis tegelastega korra üle lava sõitis.f
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Morgan Stanley strateeg: tulekul korrektsioon või karuturg
Morgan Stanley strateeg Michael Wilson prognoosib, et praegune pulliturg lõpeb enne aastavahetust korrektsiooni või karuturuga.
Morgan Stanley strateeg Michael Wilson prognoosib, et praegune pulliturg lõpeb enne aastavahetust korrektsiooni või karuturuga.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.