• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kaebus Tiit Veeberi süüasjas läheb ringkonnakohtusse

  Tartu linnakohtu 13. oktoobri otsuse, mis karistas Tartu ärimeest Tiit Veeberit tingimisi kolme aasta ja kuue kuu pikkuse vanglakaristusega kaheaastase katseajaga, on edasi Tartu ringkonnakohtusse kaevanud nii Veeberi kaitsja kui riiklik süüdistaja.
  Veeberi kaitsja vandeadvokaat Uno Lõhmuse sõnul palub ta apellatsioonkaebuses tühistada linnakohtu otsuse ning mõista Veeber õigeks. «Leian, et kohus on valesti kohaldanud kriminaalseadust,» rääkis Lõhmus. «Juhin tähelepanu ka protsessuaalsetele rikkumistele.»
  Riiklik süüdistaja Ene Timmi palub ringkonnakohtul mõista Veeberile neli aastat vabadusekaotust poolkinnises vanglas. «Olen otsuse süüdimõistmise osaga nõus,» ütles Timmi. «Küll aga ei ole nõus karistuse osaga. Kohus on karistuse määramisel olnud põhjendamatult leebe.»
  Linnakohus mõistis Veeberi süüdi maksudest kõrvalehoidmises, ametialases võltsimises ja kelmuses. Kohus mõistis Veeberilt maksuameti kasuks välja 853 550 krooni tasumata käibe-, sotsiaal- ja ravikindlustusmaksu ning ASi Tartu Jõujaam kasuks 8669 krooni. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Föderaalreservi prognoos pani USA aktsiaturud rallima
Föderaalreservi pulline prognoos ja Hiina krediidituru hädade vähene levik on investorid taas ostulainele häälestanud: kõik USA indeksid kerkisid täna enam kui protsendi.
Föderaalreservi pulline prognoos ja Hiina krediidituru hädade vähene levik on investorid taas ostulainele häälestanud: kõik USA indeksid kerkisid täna enam kui protsendi.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.