• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börs otsib liikumissuunda

  Tallinna börs kauples eile ilma kindla suundumuseta -- pangasektor tegi väikese languse ja tööstussektor tõusis veidi. ÄP indeks alanes päevaga 1,67% ja lõpetas päeva 763,11 punkti tasemel. Ilmselt jätkub taoline ilma kindla suunata kauplemine ka lähipäevil.
  Kauplemise põhiraskus lasub endiselt suuremate pankade aktsiatel, eile andsid kolme suurima kommertspanga aktsiad 83% börsisüsteemi 98,1 mln kroonisest kogukäibest.
  Kui jäta arvestamata 25protsendise tõusu teinud, hetkel ülimalt vähelikviidne Viru Ranna aktsia, olid eilsed suurimad tõusjad EVEA Pank ja Tallinna farmaatsiatehas.
  EVEA Panga aktsia hind kerkis päevaga 6,45%, 16,5 kroonile. Tõusu toetas kindlasti teade, et ERA Pank ostis 33% EVEA Panga aktsiatest. Kauplemine oli siiski sedavõrd tagasihoidlik, et mingeid tõsiseid järeldusi praegu siiski teha ei maksaks.
  Farmaatsiatehase aktsia, mille hind kerkis eile 4,4%, 95 kroonile, sai toetust tuleviku plaanide selginemisest. Kuigi ettevõte teatas ka kasumiprognoosi alandamisest 48,1-lt 34,5 mln kroonile, oskas turg sellega arvestada ja hinnas see ei kajastunud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kinnisvara areneb – tahaks ka sellest osa
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Venipak avab Eestis kaks uut pakisorteerimise keskust
Venipak kavatseb Eestis investeerida 200 000 eurot, avada kaks uut pakkide sorteerimiskeskust Türil ja Viljandis.
Venipak kavatseb Eestis investeerida 200 000 eurot, avada kaks uut pakkide sorteerimiskeskust Türil ja Viljandis.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.