Mugav ja lihtne traadita telefon

05. veebruar 1998, 00:00

Kui teil on suur pere, ruumikas elamine või kiire elurütm, siis soovitaks Grundigi juhtmeta digitaalset telefoni CP 850 DECT Plus.

CP 850 on võimalik laiendada telefonikeskuseks, mis võimaldab kasutada seda ka väikefirmas sidejaamana. Grundig CP 850 baasjaamale saab juurde osta kuni kuus lisatoru, tänu millele tekib vastavalt lisatud torude arvule kuni kuus siseliini.

CP--850 on telefon, mis oma lihtsate ja mugavate operatsioonidega meenutab mobiiltelefoni. Aparaadil on 10 numbri kiirvalimismälu, klaviatuuri lukustus. Kasutamise teeb mugavaks viimativalitud kolme numbri kordusvalimise võimalus, samuti valimispiirangud ja babycall-süsteem. Numbrivalikut hõlbustab vedelkristallekraan menüüdele ja numbritele. Telefonitoru on kerge ja seda saab hõlpsasti kaasas kanda vööklambri abil.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing