22. veebruar 1998 kell 22:00

Erastamisagentuur müüs riigi vara

Hansa Liisingu Inkasso ostis tootmishoone

OÜ Hansa Liisingu Inkasso tegevdirektor Sven Maanurm ütles, et tema juhitav firma enda huvides selle ostuga ei tegele. «Me esindame oma klienti ja see ost sai tehtud kliendi huvides,» väitis Maanurm. Ta ütles, et Hansa Liisingu Inkasso on tehingu finantseerija.

Maanurm ütles, et see on suhteliselt normaalne ettevõte, kes hakkab endistes Tarbeklaasi ruumides tegutsema. «Kes täpsemalt, see on kliendisaladus,» väitis Maanurm. «Ega ma täpselt ei teagi, mis sinna tuleb,» lisas ta.

Reedel müüdud nelja tootmishoone kõrval asuvas majas tegutseb klaasifirma Skankristalli AS. Vahetus läheduses on Bekkeri sadam.

Skankristalli tegevjuht Andres Jürman ei osanud veel reedel öelda, kes võiks olla naaberhoonete uus omanik. «Huvilisi on käinud mitmeid, kuid enamik neist käis siin paar-kolm aastat tagasi,» sõnas ta.

Jürman ütles, et neljast reedel müüdud hoonest on üks arvestatav tootmishoone. Ülejäänud hooned on väiksemad, lisas ta.

Hetkel kuum