24. märts 1998 kell 22:00

Notebook

Ekraan

Tänast tabelit vaadates võib esimesel hetkel tekkida küsimus, miks on sama nimega arvuti hinnavahe kohati 7000 krooni. Vastus lihtne -- TFT ehk paremat sorti ekraan maksab rohkem. Hinnavahe on märkimisväärne eriti juhul, kui tahta odavamat sorti arvutit -- DSTN jt odavamad ekraanid on tegelikult üsna head.

Nimi

Notebook on nagu matkasaabas -- see tasub osta kindlasti nimega tegijalt. Protsessori plastmasskarpi panemine pole probleem, kunst on aga teha seda nii, et saadud arvuti tõesti ka ajale vastu peaks.

Ladu

Notebook'iga on niimoodi -- kui müüjal laos pole, siis olge valmis kuni kuu aega ootama (või valige mudel, mida on). Sama kehtib mitmel puhul ka teeninduse kohta -- kui arvuti rikkis, saadetakse see postiga kuhugi välismaale.

Hetkel kuum