Notebook

25. märts 1998, 00:00

Ekraan
Tänast tabelit vaadates võib esimesel hetkel tekkida küsimus, miks on sama nimega arvuti hinnavahe kohati 7000 krooni. Vastus lihtne -- TFT ehk paremat sorti ekraan maksab rohkem. Hinnavahe on märkimisväärne eriti juhul, kui tahta odavamat sorti arvutit -- DSTN jt odavamad ekraanid on tegelikult üsna head.

Nimi
Notebook on nagu matkasaabas -- see tasub osta kindlasti nimega tegijalt. Protsessori plastmasskarpi panemine pole probleem, kunst on aga teha seda nii, et saadud arvuti tõesti ka ajale vastu peaks.

Ladu
Notebook'iga on niimoodi -- kui müüjal laos pole, siis olge valmis kuni kuu aega ootama (või valige mudel, mida on). Sama kehtib mitmel puhul ka teeninduse kohta -- kui arvuti rikkis, saadetakse see postiga kuhugi välismaale.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:18
    Otsi:

    Ava täpsem otsing