Kas jäätmetehas nimega Paulig?

08. mai 1998, 00:00

Firmat Paulig Baltic kahtlustatakse aegunud kohvisegust odava Arabica Extra kohvi tootmises. Pauligi esindajad ei ole ise nõustunud seda teemat kommenteerima, kuid seni avalikkuse ette jõudnud faktid räägivad enda eest. Kohvipakil pole kirjas mingit teavet tootja kohta. Arabica Extrat turustab aga ka näiteks ETK Hulgi, kes saab nimetatud kohvi Pauligilt. Paar nädalat tagasi saatis veterinaaramet piirilt tagasi 14 tonni Pauligi aegunud kohvi. Samuti üritati sisse tuua aegunud maitseaineid.

Kas tõesti on tuntud Soome kohvitootja Paulig Eestisse rajanud oma jäätmetehase?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing