• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EVEA astub ühte paati suurettevõtjatega

  Tööandjate ja tööstuse keskliit (ETTK) sõlmib täna EVEAga koostöölepingu, mille järgi ETTK kohustub arvestama EVEA ettepanekuid väikeettevõtjaid puudutavais sotsiaalkindlustuse küsimustes. Samas delegeerib EVEA oma esindaja töövõtjate, tööandjate ja valitsuse kolmepoolsetele läbirääkimistele.
  ETTK juhatuse esimees Jüri Käo ütles, et EVEAga sõlmitav koostööleping on analoogne sellega, mille sõlmisid poolteist kuud tagasi ETTK ja suurettevõtete assotsiatsioon (ESEA). Omavaheline koostööleping on ka EVEA-l ja ESEA-l.
  EVEA volikogu esimees Indrek Stahl rääkis, et väikeettevõtjatele on tähtis võidelda koos suurettevõtjatega rumalate seaduste ja otsuste vastu.
  Stahl avaldas lootust, et kolme organisatsiooni omavaheliste koostöölepingutega tekkiv ühendus aitab lahendada väikeettevõtjate olulisi probleeme, mis on seotud näiteks laenude garanteerimise süsteemiga ja investeeringute vabastamisega tulumaksust.
  Jüri Käo lausus, et kui mõni aasta tagasi võis ettevõtjaid ühendavate organisatsioonide vahel näha mõningast rivaalitsemist, siis praegu on jõutud asjaliku koostööni nii organisatsioonide juhatuste kui tegevjuhtkondade tasemel.
  Kolmepoolsetel läbirääkimistel, millesse avalikkus on Käo väitel põhjendamatult leigelt suhtunud, on edaspidi tööandjate esindajad nii ETTK, ESEA kui EVEA.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Ampler avas Berliinis uue peakorteri
Elektrijalgrattaid tootev Ampler Bikes avas uue peakorteri ja esinduspoe Berliinis ning on tulevikus osas positiivne, vahendab ettevõtte uudises.
Elektrijalgrattaid tootev Ampler Bikes avas uue peakorteri ja esinduspoe Berliinis ning on tulevikus osas positiivne, vahendab ettevõtte uudises.
Raadiohommikus: uue riskifondi miljonid, meelerahu ja politseinikud allilmas
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Raadiohommikus: kust tuleb töökius ning kuidas peab maitsema veganpihv?
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.