Linnapea on lillelapse meelelaadiga

02. juuni 1998, 00:00

Tallinna linnavalitsusel on kindel plaan pärast vanalinna päevi mugav ja ligi 150 autot mahutav Vabaduse väljaku parkla kohvikuga konteinerkiviktaimlaks ümber kujundada. Alles jääb vaid ca 45 kohaga luksparkla, kus plats ka linnaametnike masinaile. Ülejäänud otsigu endale plats parkimismajades, millest lähimad kaubamaja juures ja Ahtri tänaval. Üks kahest, kas linnavalitsus võitleb autostumise vastu, et äkki lihtsalt ei sõideta, kui autot kusagile jätta pole, või on linnapea lihtsalt lillelapse mentaliteediga. Põõsaid ja jalutavaid paarikesi on aknast ilusam vaadata kui sõitvaid autosid

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing