• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lätis jätkub Toyota ja Opeli konkurents

  Läti automüüjate assotsiatsiooni andmetel registreeriti Lätis mais 844 autot, mille väljalaskeaasta oli 1997 või 1998. Võrreldes aprilliga on seda 91 auto võrra enam. Markidest oli edukaim Toyota -- 71 autot mais ja 297 aasta algusest.
  Eduka maiga õnnestus Toyotal mööduda eelmisel kuul liidriks olnud Opelist, mida on viie kuuga arvele võetud 271 (mais lisandus Opeleid vaid 41).
  Rekordini jõudis aasta arvestuses kolmandat kohta hoidev Volkswagen, mida mais registreeriti tervelt 94. Endiselt hoiab kohta esikuuikus VAZ, enamikus on tegu maastikuautodega Niva. Mais registreeriti Lätis 59 VAZi, viie kuuga on neid lisandunud juba 237.
  Läbi viimaste aastate on Lätis Eestiga võrreldes üliedukad olnud Renault ja Subaru, kes säilitavad oma esikuuiku positsioonid ka tänavu. Mais lisandus Lätti 70 Renault'd ja 37 Subarut.
  Esikümnesse mahuvad veel Honda, Ford, Volvo ja Nissan. Viimastel kuudel on märgatavalt kasvanud Mercedeste arv. Eriti märkimisväärne oli maikuine tulemus, mil võeti arvele 40 autot (enam kui kolmandik selle aasta kogumahust).
  Kui uute autode esmaregistreerimine samas taktis jätkub, lüüakse Lätis peagi kogu eelmise aasta tulemus -- tookord võeti arvele 5079 autot. Tänavu on esimese viie kuuga Lätis arvele võetud 3102 uut autot, mullu samal ajal oli vastav arv vaid 1697. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Föderaalreservi prognoos pani USA aktsiaturud rallima
Föderaalreservi pulline prognoos ja Hiina krediidituru hädade vähene levik on investorid taas ostulainele häälestanud: kõik USA indeksid kerkisid täna enam kui protsendi.
Föderaalreservi pulline prognoos ja Hiina krediidituru hädade vähene levik on investorid taas ostulainele häälestanud: kõik USA indeksid kerkisid täna enam kui protsendi.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.