• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Panganduse maine on langenud

  Telefoni teel 500 inimest küsitlenud sotsioloogiliste uuringute keskus teatas, et Maapanga krahh vähendas usaldust pankade vastu.
  Maapanga pankrot vähendas panganduse usaldusväärsust 72 protsendi küsitletute arvates, selgus 25. juunist 3. juulini tehtud uuringust.
  Euroopa Liiduga ühinemist toetas küsitluse andmeil 41 ja vastu oli 34 protsenti. Seisukoht puudus 25 protsendil, teatas sotsioloogiliste uuringute keskuse tegevdirektor Raivo Raam.
  Eesti liitumist NATOga pooldas 54, vastu oli 25 ja seisukoht puudus 21 protsendil gallupis osalenutest.
  Eestile kõige sõbralikumaks riigiks peeti Soomet (22 protsenti), kõige vaenulikumaks Venemaad (65 protsenti).
  Poliitikutest hinnati enam president Lennart Merit (positiivse poliitikuna nimetas teda 18 protsenti vastanuist), kellele järgnesid välisminister Toomas Hendrik Ilves (9 protsenti), Mõõdukate esimees Andres Tarand (7 protsenti) ja peaminister Mart Siimann (6 protsenti).
  Negatiivse poliitikuna nimetasid 13 protsenti vastanuist Keskerakonna esimeest Edgar Savisaart, kellele järgnesid Reformierakonna esimees Siim Kallas (12%), Tiit Vähi (5%) ja Illar Hallaste (3%)
  Veel uuris telefoniküsitluse korraldanud sotsioloogiliste uuringute keskus, kuidas rahvas Illar Hallaste seksiskandaaliga kursis on. 13 protsenti küsitletutest polnud kõnealusest skandaalsest vahejuhtumist midagi kuulnud. BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Börs: Dow Jones tõusis kaheksa kuu kiireimas tempos
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Madis Toomsalu võimalikust kriisist kinnisvaras: juba tasub karta
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.