• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Saksa pank rahastab kontserdisaali remonti

  Vanemuise teatri kontserdisaali rekonstrueerimise finantseerija AS Ühisliising sai eelmise nädala reedel Saksamaa Schleswig-Holstein Landesbankist refinantseerimise kinnituse, ütles Ühisliisingu juhatuse esimees Marek Puidak.
  «Kui pakkumuse tingimused on meile ja Eesti Kontserdile vastuvõetavad, saadame panka kirjaliku kinnituse,» rääkis Puidak. «Oleme ehituse jätkamise nimel valmis oma raha alla lükkama enne, kui Saksamaalt raha laekub.»
  Schleswig-Holstein Landesbank annab kontserdisaali renoveerimise projektiks laenu umbes 30 miljoni krooni ulatuses. Ehitustööde maksumus on 25 miljonit krooni, kogu projekti maksumus on 43,5 miljonit krooni.
  Rekonstrueerimise peatöövõtja OÜ Eesti Ehitus peatas 9. juulil ehitustööd, sest objekti tellija Eesti Kontsert on ehitajale võlgu ligi 6 miljonit krooni.
  EE Gruppi kuuluva Tartu ehitusfirma ASi Linnaehitus juhataja Alar Kroodo ütles, et nad on valmis ehitustöid jätkama päevapealt. «Meil peab aga olema kindlus, et finantseerimine on lahendatud,» rõhutas Kroodo.
  Kroodo sõnul pole objekti valmimise tähtaeg 15. september enam reaalne. Kontserdisaali pidulik avakontsert on planeeritud 27. septembrile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Lill: oma head investeeringutootlust ei pea häbenema, ükskõik mida „kõrgeausused“ arvavad
Suhtumine, et teine investor ei vääri head tootlust, kuna on liiga algaja, liiga noor, liiga vana või lausa naisterahvas, peab kaduma ajaloo prügikasti, kirjutab börsitoimetuse ajakirjanik Anu Lill.
Suhtumine, et teine investor ei vääri head tootlust, kuna on liiga algaja, liiga noor, liiga vana või lausa naisterahvas, peab kaduma ajaloo prügikasti, kirjutab börsitoimetuse ajakirjanik Anu Lill.
Nasdaq jäi USA indeksitest ainsana tõusurajale
USA börside sulgudes oli täna ainsana rohelises Nasdaqi liitindeks, teised suuremad indeksid langesid.
USA börside sulgudes oli täna ainsana rohelises Nasdaqi liitindeks, teised suuremad indeksid langesid.
Krüptopüramiidi looja pandi USAs 7,5 aastaks vangi
New Yorgi kohtunik mõistis enam kui sadat investorit kokku 90 miljoni dollariga tüssanud Stefan Qinile 7,5 aastase vanglakaristuse. Noormehe asutatud krüptobörside fond osutus tegelikkuses Ponzi skeemiks.
New Yorgi kohtunik mõistis enam kui sadat investorit kokku 90 miljoni dollariga tüssanud Stefan Qinile 7,5 aastase vanglakaristuse. Noormehe asutatud krüptobörside fond osutus tegelikkuses Ponzi skeemiks.
Veerand maaelu koroonalaenudest läks viltu, politsei pidas kinni kaks MESi juhatuse liiget Läbivalt täiendatud!
Keskkriminaalpolitsei pidas kuriteos kahtlustatavatena kinni kaks Maaelu Edendamise Sihtasutuse (MES) juhatuse liiget, kellele esitati kahtlustus selle eest, et koroonakriisi ajal jagati vähemalt 24 miljonit toetuslaenu eurot laiali ettevõtetele, kes laenutingimustele ei vastanud.
Keskkriminaalpolitsei pidas kuriteos kahtlustatavatena kinni kaks Maaelu Edendamise Sihtasutuse (MES) juhatuse liiget, kellele esitati kahtlustus selle eest, et koroonakriisi ajal jagati vähemalt 24 miljonit toetuslaenu eurot laiali ettevõtetele, kes laenutingimustele ei vastanud.