21. juuli 1998 kell 22:00

Caballé -- Eesti Kontserdi kahjumiäri

«Kui kõik piletid välja müüakse, tuleme ots-otsaga kokku,» tunnistab Eesti Kontserdi produtsent Peeter Vähi.

Caballé Tartu kontserdi eelarve on kolm miljonit krooni ja iga müümata jäänud pilet toodab kahjumit.

«See on halvim variant, kui pooled piletid müümata jäävad,» tõdeb Vähi ja lisab, et Eesti Kontsert saab endale lubada vaid ühe kahjumiga kontserdi aastas.

Paide turismiinfo töötaja ütleb, et keegi lasi liikvele kuulujutu, nagu oleks kõik piletid juba välja müüdud ja keegi ei üritagi enam pileteid küsida. «Oleme müünud vaid üheksa kontserdipiletit ja inimeste huvi on tagasihoidlik,» räägib ta.

Piletite müügi vähesust kinnitavad ka teiste turismiinfopunktide töötajad üle Eesti. Otepää punkti andmetel oli neil eelmise nädala keskpaigaks müüdud vaid üks 150kroonine pilet ja Viljandis on müüdud paarkümmend piletit.

«Inimeste eelistus kuulub 150- ja 250kroonistele piletitele,» kinnitavad kohaliku infopunkti töötajad.

Vähi ütleb, et piletite hinnad on pandud arvestusega, 300 000 krooni tuleb sponsorlusest ja ülejäänu peab tagasi tooma piletite müük. Ta tunnistab, et kontserdi pealt ei lootnudki Eesti Kontsert suurt tulu.

Hetkel kuum