2. august 1998 kell 22:00

Avati Baltimaade suurim selvehall

Maksimarketi juhataja Raul Kadaru sõnul kavatsetakse lähiajal luua veel kaks uut Maksimarketit. «Järgmised suurpoed on suunatud Lääne- ja Lõuna-Eesti inimestele,» ütles ta.

Kadaru avaldas lootust, et tänu uuele hüpermarketile ületab Maksimarketi käive sel aastal 700 mln krooni ja turuosa suureneb Tallinna-Harjumaa igapäevakaupadeturul aasta lõpuks 18%-le.

Maksimarketi konkurendi Tallinna Kaubamaja finantsdirektor Urmo Valner arvas, et nii Tallinna Kaubamaja kui Maksimarket on leidnud oma turuni?i ning kliente jätkub mõlemale.

«Maksimarket pole vaikselt turule tulnud, tema kohalolek on meile teada ning me oleme sellega arvestanud,» sõnas ta. Tallinna Kaubamajal on kaks suurt toiduainetepoodi. Varsti avatakse uued kauplused Kadaka teel ning Paldiski mnt alguses. Valneri hinnangul ei jää Paldiski mnt suurpood uue Maksimarketi tõttu kliendipuudusesse. «Oli ammu teada, et Maksimarket avab Rocca al Mares uue marketi,» ütles Valner.

Uus Maksimarket on valmis päevas teenindama kuni 10 000 inimest ning kuus 300 000 inimest. Hoone ees on parkla 1000 autole. Tootenimetusi on hüpermarketis esindatud 18 000, kassasid on 20. Rocca al Mare Maksimarket annab tööd 150 inimesele. ETK Maksimarket haldas seni Tallinnas kahte kauplust: Tihniku ja Vesse Maksimarketit.

Hetkel kuum