• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Nordika peatas kõnelused nädalavahetuseks

  Mitmepäevaste läbirääkimiste järel lahkusid eile Eestist EBRD ja Suurbritannia investeerimisfondi Hodgson Martin esindajad. Pooleli jäänud kõnelused Nordika Kindlustusega peaksid lõpusirgele jõudma esmaspäeval. Nordika Kindlustuse juhatuse liikme Jaanus Reisneri sõnul on veel mitmeid detaile, mis tuleb enne lepingu sõlmimist läbi arutada. Investorite palvel keeldus ta aga täpsemaid kommentaare andmast.
  Suurbritannia investeerimisfondi Hodgson Martin tegevdirektor Allan F. Hodgon ei kommenteerinud täpsemalt senist läbirääkimiste käiku, kuid märkis, et peale Nordika Kindlustuse plaanitakse investeeringuid teistessegi Balti riikide seltsidesse.
  «Meie arvamuse kohaselt on Balti riigid väga huvitav koht investeerimaks kindlustusse ning meil on mitmeid läbirääkimisi kindlustusseltsidega kõigis kolmes riigis,» lausus ta. Nordika Kindlustusega jõuavad läbirääkimised Hodgoni sõnul kõige esimesena lõpusirgele.
  Jaanus Reisneri sõnade kohaselt plaanitakse aktsiakapitali suurendamist 60 mln kroonilt 102,5 mln kroonile suunatud aktsiaemissiooni teel. 40 500 emiteeritavast aktsiast omandab EBRD kavandatu kohaselt veidi üle 10 000 aktsia. EBRD ja Saksamaa edasikindlustusfirma Kölnische Rücki vahendeid investeeriv Hodgon Martin plaanib omandada üle 30 000 aktsia. Emiteeritavate aktsiate hind ületab Reisneri sõnul 1,1 korda aktsiate 1000kroonise nominaalväärtuse. Kokkuleppe kohaselt esitavad uued investorid ka ühe liikme Nordika nõukokku.
  Vastav kavatsuste protokoll sõlmiti tänavu 27. juulil.
  Esialgsetel andmetel teenis Nordika esimesel poolaastal tehnilist kasumit kolm mln krooni ning puhaskasumit 7 mln krooni. Nordika Kindlustuse eelmise aasta auditeeritud puhaskasum oli 11,4 miljonit krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.