Reisitarkvara oli hinnas

26. august 1998, 00:00

Suvise tarkvaramüügi TOPi on ootamatult sattunud iga kuu edukate Windows 95 ja Office'i kõrvale laserplaadil multimeedia vahenditega maailma tutvustav entsüklopeedia Encarta World Atlas. Kas tõesti on kõiki arvutikasutajaid tabanud maailma avastamise buum?

Päris kõik CD-atlased ei läinud siiski reisihulludele. Pigem on reisiplaneerija Autoroute Expressi suur müüginumber jälg madalrõhkkondade eest põgenevate reisihimuliste huvist Euroopas ringirändamise vastu. Encarta maailmaatlase müük on tingitud Tiigrihüppe programmi riigihankest, et varustada koolid kaasaegse maailmainfo pagasiga. Tühi, ilma tarkvarata Pentiumi MMX-protsessoriga arvuti ju infoühiskonnale lähemale ei vii. Windows 95 hiilgeaeg aga on väga ootamatult läbi saanud. Koos uue operatsioonisüsteemi tulekuga on Windows 98 asendamas Windows 95 nii uutes kui kasutusel olevates arvutites.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. November 2011, 18:55
Otsi:

Ava täpsem otsing