• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Reisitarkvara oli hinnas

  Suvise tarkvaramüügi TOPi on ootamatult sattunud iga kuu edukate Windows 95 ja Office'i kõrvale laserplaadil multimeedia vahenditega maailma tutvustav entsüklopeedia Encarta World Atlas. Kas tõesti on kõiki arvutikasutajaid tabanud maailma avastamise buum?
  Päris kõik CD-atlased ei läinud siiski reisihulludele. Pigem on reisiplaneerija Autoroute Expressi suur müüginumber jälg madalrõhkkondade eest põgenevate reisihimuliste huvist Euroopas ringirändamise vastu. Encarta maailmaatlase müük on tingitud Tiigrihüppe programmi riigihankest, et varustada koolid kaasaegse maailmainfo pagasiga. Tühi, ilma tarkvarata Pentiumi MMX-protsessoriga arvuti ju infoühiskonnale lähemale ei vii. Windows 95 hiilgeaeg aga on väga ootamatult läbi saanud. Koos uue operatsioonisüsteemi tulekuga on Windows 98 asendamas Windows 95 nii uutes kui kasutusel olevates arvutites.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Norra tegi otsa lahti - intressimäärad hakkavad tõusma
Norra keskpank tegi esimesena sammu ülilõdva finantspoliitika karmistamiseks, tõstes baasintressimäärasid 0,25 protsendile. Mitu keskpanka on varsti Norrast eeskuju võtmas.
Norra keskpank tegi esimesena sammu ülilõdva finantspoliitika karmistamiseks, tõstes baasintressimäärasid 0,25 protsendile. Mitu keskpanka on varsti Norrast eeskuju võtmas.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.