• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Inspektsioon päästab hüvitisi

  Kindlustusinspektsiooni direktori asetäitja Kaido Tropp ütles, et inspektsiooni järelevalve roll on seaduse ja lepingupunktide õiglane tõlgendamine ja otsustamine, kas kindlustusselts on käitunud oma õiguste järgi.
  Tropi sõnul puudutab kümmekond vaidlust aastas ka isikute kahjusid, milleks on kindlustusinspektsioon palganud oma arsti.
  Tropp rääkis ühest hiljutisest vaidlusest Achilleuse kõõluse vigastuse üle. Kindlustusselts väitis, et vigastus on tekkinud pikaajalise ületreeningu tulemusel, mitte õnnetusjuhtumi tagajärjel. Teise näitena tõi ta analoogse küünarliigeste põletiku hindamise. «Mõlemal juhul oli see kindlustusjuhtum, ehkki selts ei tahtnud seda tunnistada,» lisas Tropp.
  Kindlustusjuhtumite lahendamist tuleb analüüsida enamasti klientide palvel, kuid vahetevahel kaebavad ka kindlustusseltsid üksteise peale, sõnas Tropp. Tavaliselt ei jõua nad omavahel selgusele liiklusõnnetuse kahjude hüvitamises, selgitas Tropp.
  Kindlustusseltside liidu direktor Katrin Hanko ütles, et kindlustusjuhtumite uurimisel on seltsid sageli paranoiliselt täpsed ja keelduvad sageli hüvitiste maksmisest, kuid ka kliendid on tihti kergekäelised. «Kindlustuslepingule alla kirjutades ei loeta seda korralikult läbi, kui seda üldse tehakse,» sõnas Hanko.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Repliik: et kalli elektri talumise valu meenuks ka soojal suvel
Aastaaegade vaheldumine annab ka Eesti avalikule arvamusele hooajalise iseloomu. Just praegu, kui elektri hind on laes, tuleks küsida, kas mõni korralik tänapäevane tuulepark on tõesti nii talumatu, et sellele tuleb pidevalt rahalist ja poliitilist lõivu maksta, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Aastaaegade vaheldumine annab ka Eesti avalikule arvamusele hooajalise iseloomu. Just praegu, kui elektri hind on laes, tuleks küsida, kas mõni korralik tänapäevane tuulepark on tõesti nii talumatu, et sellele tuleb pidevalt rahalist ja poliitilist lõivu maksta, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Skillz – mäng pole lõppenud ning palju on veel tõestada
Olgu koroonakriis või mitte, mobiilsete seadmete kasutamine kasvab tänapäeva tehnoloogilises maailmas igal juhul. Skillzi börsiletulek on olnud nagu sõitmine tõelistel Ameerika mägedel.
Olgu koroonakriis või mitte, mobiilsete seadmete kasutamine kasvab tänapäeva tehnoloogilises maailmas igal juhul. Skillzi börsiletulek on olnud nagu sõitmine tõelistel Ameerika mägedel.
Euroopa aasta idufirmade seast tõusevad esile Wise ja Wolt
Euroopa idufirmad ja eeskätt tehnoloogiasektorist tõmbavad tänavu raha kokku rekordilised 107 miljardit eurot, mida on aasta varasemast ligikaudu kolm korda rohkem, vahendab CNBC.
Euroopa idufirmad ja eeskätt tehnoloogiasektorist tõmbavad tänavu raha kokku rekordilised 107 miljardit eurot, mida on aasta varasemast ligikaudu kolm korda rohkem, vahendab CNBC.
Eestis kahtlustatakse esimesi juhtumeid uue koroonatüvega
Eestis tuvastati kaks positiivset koroonaviiruse proovi, mille puhul võib tegemist olla Omikroni tüvega, teatas terviseamet.
Eestis tuvastati kaks positiivset koroonaviiruse proovi, mille puhul võib tegemist olla Omikroni tüvega, teatas terviseamet.