Raskused Ukrainaga

28. august 1998, 00:00

Rakvere lihakombinaadi juhatuse esimees Peeter Maspanov kinnitas eile, et kombinaat ostab ka edaspidi sealiha kodumaiste tootjate käest, kuid praegu on liha kokkuost vähenenud seoses ekspordiprobleemidega Ukrainas.

Ukraina grivna devalveerumise tõttu ütlesid meie partnerid kaubast ära, sest neil pole raha tasumiseks, rääkis Maspanov. «See on otsene põhjus, miks me liha praegu vähem kokku ostame,» sõnas ta. «Kui me välja müüa ei saa, siis pole ka mõtet toorainet kokku osta.»

Raskused Ukrainaga tekkisid Rakvere lihakombinaadil poolteist nädalat tagasi.

Maspanov kinnitas, et Soome juhtiva lihatöötleja HK Ruokatalo Rakvere omanikuks saamisega pole tooraine varumise osas midagi muutunud. ÄP

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:57
    Otsi:

    Ava täpsem otsing