2. september 1998 kell 22:00

Tooliturg laieneb pealinnast väljapoole

Kuigi suvi lõi toolimüügi tulemused alla, võib eelmiste aastate kogemuste alusel lähikuudel oodata müügi kasvu.

Lisaks toolimüügi sesoonsetele kõikumistele tuleb prognoosi tehes arvestada, et järgus, kus sisustust ostma hakatakse, on mitu uut büroohoonet Tallinnas. Kui Tallinnas peaks bürooehituse buum mõneks ajaks hakkama siiski otsi kokku tõmbama, siis teistes linnades pole veel laine lõpu märke näha. Eesti toolimüügi tulemusi peaks kergitama veel mittetäielikult sisustatud Tartu esimene kõrghoone. Valmis on esimene bürooks ehitatud hoone Pärnu kesklinnas, ehitusjärgus on aga endine Suur-Kuke saun, mida renoveerib ärihooneks Pärnu tuntuim ettevõtja Elmar Lepp. Tõenäoliselt möödub büroobuum teistes linnades aga märkamatult. Väikelinnadele on iseloomulikud väiksed mahud, elanikele konservatiivsus. Viimane on tingitud ka puhtpraktilisest asjaolust, nimelt liikus Tallinnas rohkem raha kui teistes linnades. Tundub aga, et selline aeg saab ümber ja mitte nii väga kauges tulevikus.

Hetkel kuum