• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Nokia 4. ja Ericsson 58. kohal

  BW on infotehnoloogiafirmade reastamisel arvestanud firmade tulu, kasvu, rentaablust ja dividendide suurust. Maailma parim infotehnoloogiafirma on BW andmetel arvutitootja Dell, järgnevad omas vallas kõige rentaablim Briti mobiiltelefonioperaatorfirma Vodafone ja Saksa tarkvaratootja SAP.
  Nokia on selle aasta üheksa kuuga müünud mobiiltelefone 79,7 miljardi Eesti krooni eest, millega ta on esmakordselt möödunud USA firmast Motorola ja tõusnud suurimaks mobiiltelefonitootjaks. Müük on enim kasvanud USAs, Euroopas ja Hiinas.
  Hiinast võib tulevikus kujuneda Nokia suurim turg USA kõrval.
  Ainuüksi kolmandas kvartalis suurenes Nokia Mobile Phonesi käive 94% ja oli 33,8 mld krooni. Nokia konkurendi Ericsson Mobile Telephones and Terminalsi käive oli samal ajal 17,9 mld krooni ehk 2% vähem.
  Nokia kontserni käive oli üheksa kuuga 133,3 miljardit Eesti krooni ehk 45% rohkem kui eelmise aasta sama ajaga ja 52% suurem kui Ericssonil.
  Ericssoni tegevdirektor Sven-Christer Nilsson ütles firma kvartalitulemuste kohta, et finantskriisi tõttu võib lähiajal nõudlus väheneda. Suuremate kasvuturgudena nimetas ta Hiinat, Itaaliat, Hispaaniat, Mehhikot ja Brasiiliat.
  Börsiväärtuselt, 640 mld Eesti krooni, on Nokia möödunud Ericssonist sja tõusnud Põhjala suurimaks. Ericssoni väärtus on 528 mld Eesti krooni.DI-KL-ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.