Seisukohad vastavalt vajadusele

06. november 1998, 00:00

Põllumajandusminister Andres Varik, eestimaiste põllumajandustootjate eesvõitleja, vahetab seisukohti kui sokke. Kui septembris arutasid Läti põllumajandusjuhid Eesti toiduainete impordi keelustamist, kõneles Varik vabakaubanduslepingutest ja Balti riikide ühtsest majandusruumist, mida Läti ei tohi lõhkuda. Möödus veidi üle kuu. Eesti valitsus otsustas teisipäeval toetada kaitsetollide süsteemi loomist. Kuna Eesti ei saa kehtestada tolle riikidele, kellega on sõlmitud vabakaubandusleping, lubas Andres Varik, et seni sõlmitud lepingud tuleb üle vaadata. Ühise majandusruumi kaitsmine pole ühtäkki enam üldse oluline.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing