Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lõuna-Eesti leivatootjad ühinevad

  Ühinemine annab aastas efekti vähemalt miljon krooni, mis tuleb ühisest finantsjuhtimisest ja logistilise süsteemi ühtlustamisest Lõuna-Eestis, lausus ETK Leiva peadirektor Riivo Seppar.
  ETK Leib on nelja leivakombinaati hallanud alates 1994. aastast. «Leivatööstustel on kogu aeg olnud üks kaubamärk -- tuulik -- ja ühine strateegia,» rääkis Seppar. «Juriidiliselt olime seni kokku liitmata.»
  Nelja leivatootja ja valdusfirma juhid kirjutasid ühinemislepingule alla 27. oktoobril. Äriregistris loodetakse uue struktuuriga ettevõte registreerida järgmise aasta kevadel.
  Seppari kinnitusel jätkavad leivatööstused tootmist samas mahus. Tehased jäävad tootmisüksuste staatusesse, täpsustas ta.
  «Üldkontseptsioon on selge, kuid detailid on lahti rääkimata,» kommenteeris ühinemist ASi Räpina Leib tegevdirektor Uno Kaldmäe. Ta lisas, et ametlikult pole neile öeldud, mis saab kohapealsetest tegevjuhtidest.
  ASi Võru Leib tegevdirektori Rein Peedumäe sõnul jääb kohapeal kindlasti iseseisvust ja iseotsustamist vähemaks. «Siis peab ka vastutust vähemaks jääma,» järeldas Peedumäe.
  ASi Jõgeva Leib tegevdirektori Kaja Pärna sõnul tahavad ka nende tarnijad täpselt teada, mis leivatööstusest ikkagi saab. Pärn avaldas kartust, et ETK Leib hakkab toodetele ühtseid müügihindu peale suruma.
  «Hind peab kujunema kohapealset turgu ja tarbijaskonda arvestades,» lausus Pärn. Tema kinnitusel on nende tehase toodangul praegu kõige madalam hind. «Oleme selle saavutanud tänu rangele kokkuhoiupoliitikale,» lisas ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Leslie Leino: on aeg hämarate Hiina ettevõtete taust läbi valgustada
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
DelfinGroupi poolaasta mahud kasvasid järsult
AS DelfinGroupi esimene poolaasta oli ettevõtte ajaloos edukaim periood laenu väljastamisel ja kasutatud kaupade müügis.
AS DelfinGroupi esimene poolaasta oli ettevõtte ajaloos edukaim periood laenu väljastamisel ja kasutatud kaupade müügis.
Nelja Eesti juhi teed tippu - kriisiloits, ettemääratus ja õpetaja võimendus
Värskes Äripäeva raadio saates "Juhi jutud" võtame kokku kuulajate lemmiksaated ja nopime nendest välja neli põnevat kildu Eesti juhtidelt. Tänases saates saavad sõna Eesti suurima panga Swedbanki juht Olavi Lepp, 2020. aastal Eesti parimaks kooliks valitud Uulu põhikooli juht Egle Rumberg, noorim Tallinna börsi firmade juht ehk Arco Vara juht Miko-Ove Niinemäe ja LHV grupi juht Madis Toomsalu, kes pälvis tänavu tunnustuse parim juht.
Värskes Äripäeva raadio saates "Juhi jutud" võtame kokku kuulajate lemmiksaated ja nopime nendest välja neli põnevat kildu Eesti juhtidelt. Tänases saates saavad sõna Eesti suurima panga Swedbanki juht Olavi Lepp, 2020. aastal Eesti parimaks kooliks valitud Uulu põhikooli juht Egle Rumberg, noorim Tallinna börsi firmade juht ehk Arco Vara juht Miko-Ove Niinemäe ja LHV grupi juht Madis Toomsalu, kes pälvis tänavu tunnustuse parim juht.
Stroomi ranna suplusalalt avastati raske kütteõli reostus
25. juunil avastati Stroomi rannas raskekütteõli reostus, mida Päästeamet koos Keskkonnaameti ja Põhja-Tallinna linnaosa valitsusega nüüd kokku kogub, teatas Päästeamet.
25. juunil avastati Stroomi rannas raskekütteõli reostus, mida Päästeamet koos Keskkonnaameti ja Põhja-Tallinna linnaosa valitsusega nüüd kokku kogub, teatas Päästeamet.
Verston võitis 10 miljoniga Võrumaa teede riigihanke
Taristuehitaja Verston sõlmis transpordiametiga lepingu, mille kohaselt hakkab Verston järgmisel viiel aastal hooldama 1250 kilomeetrit Võrumaa peamisi maanteid.
Taristuehitaja Verston sõlmis transpordiametiga lepingu, mille kohaselt hakkab Verston järgmisel viiel aastal hooldama 1250 kilomeetrit Võrumaa peamisi maanteid.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.