Pangad umbusaldavad kindlustusseltse

23. november 1998, 00:00

Pangandust tabanud finantskriis võib kanduda kindlustusturule. Sellele viitab tõsiasi, et pangad ja liisingufirmad koostavad nimekirju usaldusväärsetest kindlustusseltsidest. Viimasel ajal on seltsidesse tulnud massiliselt kliente, kes on saanud pangalt kirja, milles soovitatakse vahetada kindlustusfirmat. Pankade nimekirjad ei meeldi kindlasti kindlustusseltsidele, kuid peaksid olema kasulikud viimaste klientidele, sest tegemist on ikkagi eksperthinnanguga. Selle hinnangu kohaselt on Eestis ainult pool tosinat usaldusväärset kindlustusfirmat. Selliste nimekirjade koostamine tähendab aga ka umbusaldusavaldust kindlustusinspektsiooni vastu.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing