Enne läheb kaamel läbi nõelasilma

30. november 1998, 00:00

ASil Narva Vesi pole nähtavasti mingit lootust tagasi saada osagi hiiglaslikust rahasummast, mis Jaanilinn talle joogivee ja heitvee puhastamise eest võlgneb. Mida muud saakski välja lugeda nii lootusetust pakkumisest, nagu tegid venelased Narva Veele -- nad tahavad tasuda veevõlga liivas.

Leningradi oblasti võimude hoolimatus oma rahva suhtes on hämmastav. Ilmselgelt mängivad nad praegu Eesti poole heatahtlikkusele, mõistes, et paaripäevane veepaus kuulub asja juurde, aga ega eestlased neid päriselt veeta ikka jäta. Enne läheb tõesti kaamel läbi nõelasilma, kui venelased veevõlga tasuma hakkavad. Ei mõjuks vist seegi, kui jaanilinlastel ühel päeval kraanist vee asemel liiva tuleks.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 08:58
    Otsi:

    Ava täpsem otsing