• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EVEA Panga aktsionäride koosolek kukkus huvi puudumise tõttu läbi

  EVEA Panga juhatuse esimees Margus Tilga ütles eile pärast koosolekut, et lähiajal kutsutakse kokku uus aktsionäride koosolek. «See toimub teatamise järel seitsme päeva pärast,» sõnas Tilga. Seaduse järgi on see koosolek ka siis otsustusvõimeline, kui 50% häältest ei ole esindatud.
  Homme jätkub EVEA Panga pankrotiasja menetlus Tallinna linnakohtus. Margus Tilga ütles end jätkuvalt uskuvat, et EVEA Pank saab tegevust jätkata. Eesti Pank pole seni oma pankrotihagist EVEA Panga vastu taganenud. Eesti Panga infoosakonna juhataja Andrus Kuusmann on öelnud, et pole muud võimalust kui pankrot välja kuulutada.
  EVEA Panga vastu on väidetavalt huvi tundnud ettevõte Siege PLC. Sellele firmale tehtavat aktsiaemissiooni pidigi eilne koosolek arutama. Siege PLC aga ei investeeri EVEA Panka sel juhul, kui pankrot välja kuulutatakse. Huvist EVEA Panga vastu on teatanud ka Moskva Inturbank.
  Eesti Pank tühistas oktoobri algul EVEA Panga tegevuslitsentsi ja algatas pankrotimenetluse, sest EVEA Pank ei suutnud täita usaldusnormatiive ega rahuldada kliendi nõuet.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vadim Orlov: Narva arengu võtmeküsimus on, kuidas tõsta keskmist palgataset
Narva vajab uusi ettevõtteid, mille ärimudel ei põhine odaval tööjõul, kirjutab Narva tööstuspargi juht ja linnavolikogu kandidaat valimisliidust "Katri Raigi nimekiri" Vadim Orlov vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Narva vajab uusi ettevõtteid, mille ärimudel ei põhine odaval tööjõul, kirjutab Narva tööstuspargi juht ja linnavolikogu kandidaat valimisliidust "Katri Raigi nimekiri" Vadim Orlov vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Nafta hind tõuseb kuuendat päeva ja lõppu ei paista
Brenti toornafta jätkas täna kiiret tõusu ja ületas 80 dollari taseme, sest nõudlus ületab jätkuvalt pakkumist ning varud vähenevad, vahendab Reuters.
Brenti toornafta jätkas täna kiiret tõusu ja ületas 80 dollari taseme, sest nõudlus ületab jätkuvalt pakkumist ning varud vähenevad, vahendab Reuters.
Soome tööampsufirma kasutab Eestit katsepolügoonina
Soome suurim tööjõudu vahendav platvorm Treamer alustas Euroopasse laienemist Eestist, mis on nende jaoks katseturg.
Soome suurim tööjõudu vahendav platvorm Treamer alustas Euroopasse laienemist Eestist, mis on nende jaoks katseturg.
Sotsiaaldemokraadid võitsid napi eduga Saksa valimised
Aegade kõige kehvema valimistulemuse saanud Kristlik-Demokraatlikku Liitu (CDU) edestas Saksa valimistel Sotsiaaldemokraatlik Partei (SPD) vaid 1,6 protsendiga.
Aegade kõige kehvema valimistulemuse saanud Kristlik-Demokraatlikku Liitu (CDU) edestas Saksa valimistel Sotsiaaldemokraatlik Partei (SPD) vaid 1,6 protsendiga.