• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Automaatvastajaga lauatelefonid

  Telefon on vaatamata mobiilsete sidekanalite arengule töölaual sageli kõige olulisem töövahend. Kuid telefonist on vähe abi juhul, kui tekib vajadus kontorist lahkuda ja kedagi sinna ei jää või on vaja helistajatele jätta mingi teade. Siin tulebki appi automaatvastaja. Mitme seadme, eraldi telefoni ja automaatvastaja asemel soovitaks hankida sisseehitatud automaatvastajaga telefoni, mis vabastab lauapinna ja kontori üleliigsetest juhtmetest.
  Automaatvastajaid liigitatakse lindistusmeetodite järgi digitaalseteks ja kassetiga automaatvastajateks. Digitaalvastaja on kiirem ja sissehelistaja ei pea ootama, kuni telefon kassetti kerib.
  Kassetiga automaatvastaja on küll aeglasem kui digitaalne, kuid sellise automaatvastaja puhul on võimalik teadet hõlpsasti säilitada. Digitaalsele vastajale salvestatud kõne mujale ümbersalvestamine on keeruline.
  Telefoni teel saabunud kõnesid saab vajadusel salvestada ka kõne ajal. Lindistamine on kassetiga automaatvastajatel üldlevinud, kuid digitaalvastajatel pole alati seda võimalust. Kassetile lindistatud kõnet on võimalik säilitada.
  Sageli on oluline saabunud teate kuupäev ja kellaaeg. Kahjuks ei ole see vajalik funktsioon veel aparaatides väga laialt levinud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Tallinna börs meelitab mind kohviaroomiga
Investorid kolmeeuroseid kohve iga päev pigem ei tarbi, aga see ei tähenda, et sama raha eest kohvimaailma panustada ei võiks. Tänasest on võimalik märkida Eesti kohvifirma OA Coffee aktsiaid ja ei tea, kas sihilikult või mitte, aga ühe aktsia hinnaks on 3,3 eurot, mis on umbes sama, kui osta üks tass kohvi mis tahes kohvikus. Seega tekib mul küsimus, kumb on kasulikum rahapaigutus.
Investorid kolmeeuroseid kohve iga päev pigem ei tarbi, aga see ei tähenda, et sama raha eest kohvimaailma panustada ei võiks. Tänasest on võimalik märkida Eesti kohvifirma OA Coffee aktsiaid ja ei tea, kas sihilikult või mitte, aga ühe aktsia hinnaks on 3,3 eurot, mis on umbes sama, kui osta üks tass kohvi mis tahes kohvikus. Seega tekib mul küsimus, kumb on kasulikum rahapaigutus.
Raadiohommikus: uue riskifondi miljonid, meelerahu ja politseinikud allilmas
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Raadiohommikus: kust tuleb töökius ning kuidas peab maitsema veganpihv?
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.