Automaatvastajaga lauatelefonid

Indrek Kald 10. detsember 1998, 00:00

Telefon on vaatamata mobiilsete sidekanalite arengule töölaual sageli kõige olulisem töövahend. Kuid telefonist on vähe abi juhul, kui tekib vajadus kontorist lahkuda ja kedagi sinna ei jää või on vaja helistajatele jätta mingi teade. Siin tulebki appi automaatvastaja. Mitme seadme, eraldi telefoni ja automaatvastaja asemel soovitaks hankida sisseehitatud automaatvastajaga telefoni, mis vabastab lauapinna ja kontori üleliigsetest juhtmetest.

Automaatvastajaid liigitatakse lindistusmeetodite järgi digitaalseteks ja kassetiga automaatvastajateks. Digitaalvastaja on kiirem ja sissehelistaja ei pea ootama, kuni telefon kassetti kerib.

Kassetiga automaatvastaja on küll aeglasem kui digitaalne, kuid sellise automaatvastaja puhul on võimalik teadet hõlpsasti säilitada. Digitaalsele vastajale salvestatud kõne mujale ümbersalvestamine on keeruline.

Telefoni teel saabunud kõnesid saab vajadusel salvestada ka kõne ajal. Lindistamine on kassetiga automaatvastajatel üldlevinud, kuid digitaalvastajatel pole alati seda võimalust. Kassetile lindistatud kõnet on võimalik säilitada.

Sageli on oluline saabunud teate kuupäev ja kellaaeg. Kahjuks ei ole see vajalik funktsioon veel aparaatides väga laialt levinud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing