23 märts 1999

Merko ületas prognoose

1997. aasta netokäive oli 526,5 miljonit krooni ja kasum 26,0 miljonit krooni.

Merko Ehitus on netokäibe aastaprognoosi (700 miljonit krooni) seega täitnud 129 protsendi ja puhaskasumi prognoosi (35 miljonit krooni) 110 protsendi ulatuses.

Kontserni majandustulemused hõlmavad lisaks Merko Ehitusele ka 100% osalusega tütarettevõtete ASi Gustaf, ASi E.L.L. Kinnisvara, ASi Merko Inseneriehitus, SIA Merksi (Läti), UAB Merko Statyba (Leedu), Merko Project Finance & Consulting Ltd. (Suurbritannia) ning 66% osalusega tütarettevõtte Merko Tartu ja 73% osalusega OÜ Mateki tulemusi.

Peale tütarettevõtete sisalduvad Merko Ehituse kontserni kasumis sidusettevõtete Normanni Linnagrupi ASi, Vesimer Investeeringute ASi, ASi Insenervõrgud, ASi Stik Elekter, ESS Kinnisvarahoolduse ASi, Eesti Ehitusekspordi ASi tulemused.

Tütar- ja sidusettevõtetest sai olulisema tulemuse AS Gustaf, kelle konsolideeritud netokäive oli 94,9 miljonit ja puhaskasum 4 miljonit krooni.

Autor: BNS

Hetkel kuum