• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Õismäel suhteliselt vähe tehinguid

  Õismäel on kõige suurem nõudlus viiekordsetes majades asuvate kahetoaliste korterite järele.
  Võrreldes Lasnamäe ja Mustamäega pole Õismäel tehingute arv suurenenud, märgib Mendelson & Co äärelinna korterite büroo juhataja Pille-Triin Urb.
  Kahetoalise korteri keskmine hinnavahemik on 230 000--260 000 krooni. A. Alliksaare Kinnisvarabüroo maakler-eksperdi Õie Toomi sõnul on kolmetaliste korterite hind langenud -- kui veel eelmise aasta lõpus maksis kolmetoaline korter Õismäe üheksakordses majas 320 000--350 000 krooni, siis praegu on hind alanenud keskmiselt 280 000 kroonini. Esimesel korrusel võib kolmetoalise korteri osta isegi 210 000 krooniga. Kuna neljatoalisi kortereid on Õismäel vaid vähestes majades, küünib nende hind 400 000 kroonini.
  Võrdses seisukorras korterite puhul eelistavad ostjad kvartali sees asuvaid ja korteriühistusse kuuluvaid. Korterite hinda need tingimused siiski ei mõjuta.
  Järveotsa teel asuvad korterid on 5--10% odavamad kui Õismäe teel paiknevad korterid. Astangu korterid on juba oluliselt odavamad -- nende hinnaklass on võrdne Mustamäe vanemate korteritega.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: tule, Karis, appi!
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Kliimaidud on kaasanud tänavu rekordiliselt investeeringuid
Kliimamuutuse vastu võitlevad tehnoloogiafirmad on kaasanud sel aastal rekordilised 32 miljardit dollarit investeeringuid, vahendab CNBC.
Kliimamuutuse vastu võitlevad tehnoloogiafirmad on kaasanud sel aastal rekordilised 32 miljardit dollarit investeeringuid, vahendab CNBC.
Euroopa Ravimiamet alustab koroonaravimi kiirendatud hindamist
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,
Soome president kohtub reedel Putiniga
Pärast Soome presidendi Sauli Niinistö tänast kohtumist NATO peasekretäri Jens Stoltenbergiga andis presidendi kantselei teada, et reedel kohtub Niinistö Moskvas Venemaa presidendi Vladimir Putiniga.
Pärast Soome presidendi Sauli Niinistö tänast kohtumist NATO peasekretäri Jens Stoltenbergiga andis presidendi kantselei teada, et reedel kohtub Niinistö Moskvas Venemaa presidendi Vladimir Putiniga.