• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Rentnikud soovivad osta keskturgu

  «Me ei näinud enam muud lahendust, sest Wiklar praegu praktiliselt ei tööta ja seega pole ka enam teoreetilist võimalust raha kätte saada,» põhjendas pankrotiavalduse kohtusse viimist ASi Esmar Ehitus juhataja Priit Post.
  Esmar Ehitusele on Grand Hotel Mercure Tallinn ehitusel peatöövõtjana esinenud AS Wiklar võlgu 670 000 krooni, mis on umbes pool kogu lepingu maksumusest.
  Esmar Ehitus tegi nimetatud objektil viimistlustöid. Hotellile metallkonstruktsioone paigaldanud ASile Terg võlgneb Wiklar 800 000 krooni.
  AS Wiklar on 250 miljonit maksnud suurhotelli ehitusel alltöövõttu teinud firmadele kokku võlgu miljoneid kroone. Hotelli omanik AS Irnesse Kapital on väitnud, et kõigi vastuvõetud tööde eest on tasutud.
  Ehitusfirmal Wiklar on võlgasid umbes 14 miljoni krooni ulatuses ja vara 7 miljonit krooni.
  Kohus määras ASi Wiklar pankrotihalduriks Martin Kruppi. Esimene võlausaldajate koosolek on 19. mail.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hästi sihitud piirangud, aga viirus lendas juba radarist välja
Niisuguseid koroonameetmeid, nagu nüüd välja kuulutati, läks vaja juba enne valimispäeva, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Niisuguseid koroonameetmeid, nagu nüüd välja kuulutati, läks vaja juba enne valimispäeva, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Aasia aktsiaturud on langemas
Aasia aktsiaturud on täna langenud, sest bitcoini hinnarekordi ja USA aktsiaturgude tõusuga seotud optimism leevenes ja seda hakkasid asendama värsked mured Hiina kinnisvarasektori pärast, vahendab Reuters.
Aasia aktsiaturud on täna langenud, sest bitcoini hinnarekordi ja USA aktsiaturgude tõusuga seotud optimism leevenes ja seda hakkasid asendama värsked mured Hiina kinnisvarasektori pärast, vahendab Reuters.
Ehitushinnad on aastaga kasvanud 12 protsenti
Ehitusplatsil tekkivad kulud hüppasid kvartaliga 5 ja aastatagusega võrreldes 11,8%, üle kahe kolmandiku hinnatõusust tuli ehitusmaterjalide hinnakasvust.
Ehitusplatsil tekkivad kulud hüppasid kvartaliga 5 ja aastatagusega võrreldes 11,8%, üle kahe kolmandiku hinnatõusust tuli ehitusmaterjalide hinnakasvust.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.