• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Esma Auto võitleb firmasisese maffiaga

  ASi Esma Auto tegevdirektor Ralf Õng ütles reedel, et töölt lahkusid vaid need inimesed, kes olid firmasse tööle võetud onupojapoliitika alusel. «Vaadake, ka Äripäev kirjutas, et lähedased inimesed võivad firmas moodustada maffia,» ütles Õng, soovimata selgitada täpsemalt, millised lahkhelid firmas tekkisid. «Ma tean, et selliseid asju on ka teistes ettevõtetes,» sõnas ta. Õnge sõnul lahkusid firmast müügijuht, üks müügimees ja sekretär, kes kõik olid mõne Esma Auto töötaja sugulased. «Minu sugulasi siin firmas ei tööta,» kinnitas Õng. Lahkumisavaldused olid korrektsed, lisas ta.
  Kui kunagi autode müüginumbrid paranevad, siis võib alati inimesi juurde tööle võtta, ütles Õng. Uus müügijuht asub järgmisel nädalal tööle ning firmas on kõik korras, kinnitas ta.
  ASi Info Auto juhatuse esimees Viktor Siilats sõnas, et tema väldib sõprade-sugulaste tööle võtmist, sest see on kõige kindlam viis nendega tülli minna. Muidugi võin värvata mõne tuttava, aga sugulastega ei tohi ju isegi nende kehvade töötulemuste puhul pahandada ja panna neid vastutama, seletas Siilats.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: tule, Karis, appi!
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Kliimaidud on kaasanud tänavu rekordiliselt investeeringuid
Kliimamuutuse vastu võitlevad tehnoloogiafirmad on kaasanud sel aastal rekordilised 32 miljardit dollarit investeeringuid, vahendab CNBC.
Kliimamuutuse vastu võitlevad tehnoloogiafirmad on kaasanud sel aastal rekordilised 32 miljardit dollarit investeeringuid, vahendab CNBC.
Euroopa Ravimiamet alustab koroonaravimi kiirendatud hindamist
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,
Soome president kohtub reedel Putiniga
Pärast Soome presidendi Sauli Niinistö tänast kohtumist NATO peasekretäri Jens Stoltenbergiga andis presidendi kantselei teada, et reedel kohtub Niinistö Moskvas Venemaa presidendi Vladimir Putiniga.
Pärast Soome presidendi Sauli Niinistö tänast kohtumist NATO peasekretäri Jens Stoltenbergiga andis presidendi kantselei teada, et reedel kohtub Niinistö Moskvas Venemaa presidendi Vladimir Putiniga.