• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Oberschneider avab järjekordse eliithotelli

  Hotell hakkab tegutsema endise Rataskaevu hotelli ruumides, kus uus omanik on teinud põhjaliku renoveerimise. «Oleme peaaegu kõik välja vahetanud. Olukord, mis siin enne valitses, oli kohutav,» rääkis eile Schlossle Hotel Groupi juhatuse esimees Paul Oberschneider.
  Ettevõte investeeris hotelli veidi vähem kui 50 miljonit kooni, millest ligikaudu 30 miljonit krooni kulus maja ostuks ning 7,7 miljonit ehituseks.
  Paul Oberschneider sõnas, et St. Petersbourgi hinnaklass on õige pisut madalam kui sõsarhotellil Park Consul.
  Kui Park Consul on mõeldud kõige kõrgemale klassile, siis see hotell peaks haarama ka natuke vähemnõudlikumat klientuuri, rääkis Oberschneider.
  Samas ei soovinud ta öelda, mitut tärni hakkab hotell taotlema. «See pole kuigi oluline. Me pakume klientidele atmosfääri, mitte tärne,» lausus Oberschneider.
  Finest Hotel Groupi (FHG) president Toomas Sildmäe lausus, et St.Petersbourgi avamine Tallinna hotelliturule mõju ei avalda. «Oberschneideri nelja ja poole või viie tärni hotellid on väga väikesed ning mõeldud teistsugusele sihtgrupile kui meie oma,» lausus ta.
  Sildmäe lisas, et tema arvates on Tallinna tulevik siiski kolme-nelja tärni kandvate hotellide päralt. FHG-l on Tallinnas kolme tärni hotell Santa Barbara ning nelja tärniga Palace'i hotell.
  Schlossle Hotel Groupi osanikud on 60 protsendiga kinnisvarafirma Ober Haus ning 40 protsendiga Norra investeerimisfirma Industrifinace Baltikum. Järgmisel aastal avab grupp hotelli Riias, edaspidi kavatseb hotellikett tegevust laiendada Leetu ja Poolasse.
  Autor: Henrik Ilves
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Jah, nüüd tuleb seljad kokku panna!
Riik hankijana peaks praeguses keerulises majanduskeskkonnas, kus kõikvõimalikku laadi turutõrked on igapäevane nähe, olema töö teostaja suhtes mõistlik ja paindlik, kirjutab Äripäev juhtkirjas. Liigne bürokraatia, nagu me juhtkirjades sageli meelde tuletame, ei tule ühelgi ajal kasuks, kriisis aga on selle mõju hukutav.
Riik hankijana peaks praeguses keerulises majanduskeskkonnas, kus kõikvõimalikku laadi turutõrked on igapäevane nähe, olema töö teostaja suhtes mõistlik ja paindlik, kirjutab Äripäev juhtkirjas. Liigne bürokraatia, nagu me juhtkirjades sageli meelde tuletame, ei tule ühelgi ajal kasuks, kriisis aga on selle mõju hukutav.
Tallinna börs alustas uut nädalat kukkumisega
Tallinna börs langes täna koos ülejäänud Euroopa turgudega. Enim kukkusid kodubörsil PRFoodsi, Silvano Fashion Groupi ja Ekspress Grupi aktsiad.
Tallinna börs langes täna koos ülejäänud Euroopa turgudega. Enim kukkusid kodubörsil PRFoodsi, Silvano Fashion Groupi ja Ekspress Grupi aktsiad.
Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Raadiohommikus: Eesti suurim pank ja tööstuste kriisiplaanid
Teisipäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime lisaks sõja mõjudele ka kasvavate intressimäärade ja kiire hinnatõusu tagajärgedest nii ettevõtetele kui tarbijatele.
Teisipäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime lisaks sõja mõjudele ka kasvavate intressimäärade ja kiire hinnatõusu tagajärgedest nii ettevõtetele kui tarbijatele.
Viimse hetkeni ellujäämist lootnud ettevõte heitis hinge
13. reedel läks lõplikult pankrotti pika ajalooga Eesti ekspedeerimisfirma Mep Trans, mille omanik Denis Belov kõigest kaks nädalat tagasi ütles, et olukord pole veel täiesti lootusetu. „Võitleme,” ütles Belov siis.
13. reedel läks lõplikult pankrotti pika ajalooga Eesti ekspedeerimisfirma Mep Trans, mille omanik Denis Belov kõigest kaks nädalat tagasi ütles, et olukord pole veel täiesti lootusetu. „Võitleme,” ütles Belov siis.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.