17. juuni 1999 kell 22:00

Tekkivat paanikat saab ära hoida

Jaanipäeval Haapsalus Paralepa rannas süüdatavat maailma suurimat jaanituld ja suurejoonelist grillipidu nautima tulevad inimesed peaksid arvestama paari tähtsa asjaoluga. Kohtade broneerimist hotellidesse või pansionaatidesse tuleb alustada võimalikult vara.

Kui telefoni teel helistades selgub, et kohad hotellides või pansionaatides on siiski välja müüdud, ei tasu käega lüüa. Haapsalu turismiinfopunktist Raudtee 2, telefon (247) 3 32 48 saab teavet nende elanike kohta, kes majutavad Haapsallu tulijaid oma kodudesse või annavad telkimisplatsi oma koduaias. Samuti saab lisateavet internetiaadressil

http://www.haapsalu.ee/kava.shtml

Otse sündmuskoha lähedusse, Paralepa randa rajatakse tasuline turvatav telkimispaik. Ühe telkimiskoha hind on 50 krooni ning infot saab telefonil (252) 9 26 42.

Autor: Tiit Treve

Hetkel kuum