• Jaga lugu:

  Trendikad prillipapad

  Moekunstnik Jaanika Sootna sõnul on praegu «popid» peenikeste mustade raamidega prillid, kuid eriti kuumi raame ei ole olemas. Paljude jaoks ei ole prillid mitte moe atribuut, vaid eluvajalik tarbeese.
  «Soliidsed keskealised meesterahvad eelistavad tagasihoidlikke, suuremate klaasidega soliidseid prille,» räägib Viru hotellis asuva OÜ Instrumentarium Optika turundusjuht Erki Rebane. «Nooremad mehed valivad aga sportlikuma mudeli.» Rebase väitel ostetakse raame, mille hind jääb 1000 ja 1500 krooni vahemikku. Kõige kallimad ja eksklusiivsemad prillid, mis poes on nõudlikumale prillipapale pakkuda, kuuluvad Bulgary kollektsiooni ning neid saab 4000--5000 krooniga.
  «Mul on mõlemad variandid -- nii läätsed kui ka prillid. Suvel eelistan läätsesid, aga prillid on mugavamad ja sobivad mulle. Mul on palju raame, saab valida olenevalt rõivastest kas sportlikuma või elegantsema variandi. Mulle meeldivad ilma raamideta prillid.»
  «Ma valisin prillid oma mõistuse järgi, prillipood soovitas ka. Kolm--neli aastat tagasi mul oli kaks paari prille, lugemisprillid ja tööprillid. Nüüd on aga üks paar spetsiaalsete klaasidega, et saab kõike teha. Selgus, et juhuslikult on nad Giorgio Armani omad. Olen rahul.»
  «Kontaktläätsed on tüütud, ma ei saa nendega hakkama. Prillid valisin kaalu järgi, mul on raamideta mudel, mida kannan kaks viimast aastat. Disaineri nime järgi prille ei otsinud, aga eriti odavat ei võta ka. Prillid peaksid olema vastupidavad.»
  «Prillidega on nagu rõivastega, oleneb sellest, kus sa oled. Mul on mitmed prillid. Teatris vajan kaugnägemisprille, lugemise jaoks on teised. Autot juhin ilma prillideta. Prillid ei ole mulle kaunistus, vaid tarbeese. Prillide suhtes toimivad teised reeglid kui lipsunõela suhtes.»
  Fotod Erik Prozes, Julia-Maria Linna ja Raul Mee
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Tallinna börsil ei langenud täna ükski aktsia
Tallinna börsil olid pankade aktsiad täna pärast eile toimunud järsku langust taastumas ning ühtegi kukkujat kohalikul börsil ei olnud.
Tallinna börsil olid pankade aktsiad täna pärast eile toimunud järsku langust taastumas ning ühtegi kukkujat kohalikul börsil ei olnud.
Inbank tegi Poola toel teises kvartalis müügirekordi
Eesti finantsettevõte Inbank teatas, et on teinud Poolas tõelise läbimurde ja seda tänu rohepöördele. Panga müügikasvu vedas teises kvartalis Poola äriüksus, mille maht moodustab juba ligi pool ettevõtte kogu müügist.
Eesti finantsettevõte Inbank teatas, et on teinud Poolas tõelise läbimurde ja seda tänu rohepöördele. Panga müügikasvu vedas teises kvartalis Poola äriüksus, mille maht moodustab juba ligi pool ettevõtte kogu müügist.
Rootsist ähvardab tsemendikriis
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.