• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Claudia Grupi tegevjuht kantis pankrotiohus firma varad

  Pankrotistunud Claudia Grupi Turvateenistuse endine tegevjuht Andrus Nurga kantis enne ettevõtte pankrotistumist varad riiulifirma kaudu teisele firmale, ütles Claudia Grupi Turvateenistuse pankrotihaldur Milvi Suursaar.
  Riiulifirmalt, kuhu Nurga oli teinud omakapitali mitterahalise sissemakse Claudia Grupi Turvateenistuse 1,2 mln kroonise vallasvara väärtuses, müüs vara edasi Claudia Grupile, mille juht Nurga nüüd on, ütles Suursaar. Claudia Grupi Turvateenistuse võlausaldajad otsustasid reedel ettevõtte likvideerida ja hakata otsima võimalusi vara tagasi nõuda, rääkis Suursaar. Tema sõnul puudub ettevõttel bilansi järgi vara, sest tegevjuht Nurga püüdis enne pankrotti päästa, mis päästa andis, ja tegutseb nüüd Claudia Grupi nime all edasi.
  Ka Hansapank, millel oli ainus pandiga tagatud nõue, sai osa oma nõudest enne pankrotimenetlust tagasi, realiseerides Tallinnas Magdaleena 3 asuva kinnistu hoonestusõiguse.
  Halduri sõnul ulatuvad võlgniku kohustused kokku 4 miljoni kroonini, ettevõttel on 17 võlausaldajat. Suurim nõue on maksuametil -- 3,7 miljonit krooni. Aega võlanõudeid esitada on 10. novembrini.
  Tallinna linnakohus kuulutas raskustesse sattunud Claudia Grupi Turvateenistuse pankroti välja 10. septembril.
  Autor: BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Nädala lood: Enefit Greeni triumf ja kuidas kurikuulus ärimees oma esimese miljoni teenis
Käesoleval nädalal hullutas lugejaid kõik, mis puudutas Enefit Greeni börsiletulekut. Selleks on ka põhjust – Enefit Greeni aktsiaid märgiti üle rohkem kui neljakordselt ning aktsiahinnaks kujunes 2,9 eurot, mis on pakkumise seatud hinnavahemiku ülemises pooles. Tegu on Baltimaade börside rekordiga.
Käesoleval nädalal hullutas lugejaid kõik, mis puudutas Enefit Greeni börsiletulekut. Selleks on ka põhjust – Enefit Greeni aktsiaid märgiti üle rohkem kui neljakordselt ning aktsiahinnaks kujunes 2,9 eurot, mis on pakkumise seatud hinnavahemiku ülemises pooles. Tegu on Baltimaade börside rekordiga.
Indrek Kasela Enefiti IPOst: kodanikuna takka ei kiida, aga investorina olnuks patt mitte osaleda
PRFoodsi juht Indrek Kasela tõdes, et ei kiida Enefit Greeni tegevust heaks, kuid investorina kasutas siiski võimaluse ära ning märkis ettevõtte IPO-l aktsiaid.
PRFoodsi juht Indrek Kasela tõdes, et ei kiida Enefit Greeni tegevust heaks, kuid investorina kasutas siiski võimaluse ära ning märkis ettevõtte IPO-l aktsiaid.